Gratis

De toekomst is elektrisch

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De toekomst is elektrisch

Over dit evenement

Als je duurzaam onderweg wilt zijn, is een elektrische auto je beste optie. Daarom zie je er steeds meer op de weg. Wij horen van onze ondernemers wel dat er nog veel vragen leven rond dit onderwerp. Daarom licht Marina van Helvoort tijdens dit event de wereld van elektrisch rijden toe. Meld je snel aan voor het event, dan heb je op al je vragen antwoord. En je maakt kans op een premium lidmaatschap van de Vereniging Elektrische Rijders én kaarten voor de EV Experience op het circuit van Zandvoort!

Elektrisch autorijden is bezig aan een opmars. Niet in de laatste plaats vanwege de milieuvoordelen. De overheid stimuleert daarom elektrisch rijden in Nederland. En wij ook. Tijdens dit event staan we stil bij de voor- en nadelen van elektrisch rijden. We testen je kennis met een quiz, en belonen die kennis met mooie prijzen.

Interesse in elektrisch rijden groeit

Wij zien dat steeds meer ondernemers hun autopas van MKB Brandstof gebruiken om te laden en we plaatsen steeds meer laadpalen bij mensen op de zaak of thuis. We horen ook dat veel ondernemers nog twijfelen of elektrisch rijden nou wel zo verstandig is. De hogere aanschafwaarde, hoeveel kilometer kan je nu echt rijden voordat je weer moet laden en hoe lang duurt dat laden precies, zijn voorbeelden van vragen. Hierop zal Marina van Helvoort van de Vereniging van Elektrische Rijders antwoord geven.

Test je kennis en win

We starten en eindigen dit event met een aantal quizvragen. We zijn erg benieuwd hoeveel kennis er al is over elektrisch rijden bij de deelnemers. En hoe die kennis is na de informatie van Marina. En bij een quiz horen natuurlijk prijzen. Onder de deelnemers verloten we 10 premium lidmaatschappen van de VER met daarbij 2 toegangskaarten voor de EV Experience op het circuit van Zandvoort In september. Daar kan je kennis maken met elektrisch rijden. Houd je mobiele telefoon bij de hand tijdens dit event, het wordt een interactieve sessie.

Word lid van de VER

VER is dé stem van de elektrische rijder en de onafhankelijke informatiebron en ontmoetingsplek voor de (toekomstige) elektrische rijder. Land in een warm nest en krijg tips en trics: word gratis lid.

Wat is de EV Experience

De EV Experience vindt plaats op 24, 25 en 26 september 2021. De rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en het circuit wordt omgebouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland. De laatste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen worden pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over de overstap naar elektrisch in de VIP Lounges boven de pitboxen. En je krijgt informatie over andere e-mobility solutions zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. Tijdens dit event winnen 10 deelnemers 2 toegangskaarten en een premium jaar-lidmaatschap van de VER.


		Afbeelding van De toekomst is elektrisch

Wie is Marina van Helvoort

Marina is de trotse mede-eigenaar van E-Division. Ze heeft de De Nationale EV-helpdesk opgezet en is bestuurslid van de VER. Zij is een echte EV-ambassadeur en heeft al veel rijders en professionals in en buiten de mobiliteitsbranche geholpen met haar kennis en inzichten.


		Afbeelding van De toekomst is elektrisch
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator MKB Brandstof

Organisator van De toekomst is elektrisch

MKB Brandstof helpt sinds de oprichting in 2006 al zo'n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie. Onze diensten bestaan uit de autopas met apps voor tanken, laden en parkeren. En al je kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur. 

Maar daar stoppen we niet. Onze missie is duurzame mobiliteit voor iedereen gemakkelijk maken. Stap voor stap op weg naar klimaatpositief. 

Een positief klimaat vind je ook onder onze medewerkers. Werkgeluk staat bij ons centraal. 'Ontwikkel waar je goed in bent', is ons motto voor ons personeel. 

De inspiratiesessies sluiten  aan op die cultuur. Of dit nu ter bevordering is van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, duurzaamheid of verbinding. Dat delen we graag met anderen. Voel je vrij om aan te sluiten, mee te denken en te delen. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen