Gratis

De toepassingsmogelijkheden van Positieve Gezondheid met Machteld Huber

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Forum Groningen | Filmtheater

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

UPDATE: door enorme interesse zijn we wéér 'uitverkocht'!! Op dit moment zijn we druk bezig een grotere locatie te regelen en zullen we werken met een reservelijst. Je mag je hiervoor aanmelden door middel van je naam, e-mail adres en telefoonnummer te noteren in een berichtje via deze eventbrite pagina onder 'contact opnemen'. Zodra we meer plekken weten te creeëren, krijg je een mail met de aanmeldlink!

Op 30 oktober 2019 staat Positieve Gezondheid centraal met focus op verandering van onderop. Burgerinitiatieven en de kracht van gezamenlijkheid worden besproken en de systeemwereld wordt uitgedaagd. De dag wordt geopend door Machteld Huber, zij zal een lezing geven over positieve gezondheid, het overkoepelende thema van de dag. Aansluitend zullen er workshops plaatsvinden waar de geïnteresseerden aan mogen sluiten, hiervoor is geen aanmelding nodig.

Dit evenement zal vanuit deze invalshoek zorgen voor prikkeling, uitdaging en biedt daarnaast ruimte voor het delen van ervaring of het stellen van vragen. Wij zijn niet op zoek naar nieuwe blauwdrukken, wel willen wij de kracht van de burger laten zien met meer vertrouwen in de kracht van onderop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Forum Groningen | Filmtheater

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen