Gratis

Meerdere data

De Trip #DVDA 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Helling 22

22 Helling

3523 CC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nabij het centrum van Utrecht is voormalig bedrijventerrein "De Boo bouwmatrialen" op Rotsoord getranfsormeerd tot een creatief woon-en werkgebied voor starters en ondernemers. De Trip bestaat uit 253 startersappartementen, 1.500m2 bedrijfsruimte voor horeca en creatieve ondernemers, en parkeervoorzieningen voor fiets en (elektrische) auto. Wijn- en whiskyzaak Kwestie van Smaak, eetcafé Klein Berlijn, Apple reseller en the Future Stroe, creatieve workspace DAAR, Taplokaal Gist en Camping Ganspoort zijn in deze bedrijfsruimten gevestigd.

Duurzaamheid is een belangrijk thema: de Trip is het eerste gemengde startersproject in Nederland met het ontwerp- en oplevercertificaat 'Very Good' van GREEAM - een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

Tijdens de Dag van de Architectuur kun je deelnemen aan een rondleiding verzorgd door Monique van Loon en Anouk Lozeman van Jebber. Jebber is gespecialiseerd in ontwikkeling, verhuur en beheer van woningen voor starters.

Delen met vrienden

Locatie

Helling 22

22 Helling

3523 CC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen