Verkoop beëindigd

De vijf E's van goed leiderschap met Joep Schrijvers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Hoekelum

124 Edeseweg

6721 KE Bennekom

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Achttien eeuwen al, vanaf Homerus tot Covey, is er stevig nagedacht over leiderschap. Wat doen leiders en wat zouden ze moeten doen? Wat is nou een goede leider en in het verlengde hiervan, een slechte? De antwoorden van de traditie en van onze eigen tijd laten zich volgens leiderschapshistoricus, publicist en oud-collega Joep Schrijvers met vijf E's samenvatten. Een goede leider is Effectief, Ethisch, Efficiënt en - sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw - Egalitair. Er is echter nog een vijfde ‘E’ van goed leiderschap. Een kenmerk dat wat is weggemoffeld maar - met alle leiderschapsschandalen van de afgelopen jaren - flink in belangrijkheid toegenomen.

Met liefdevol cynisme spreekt Joep in zijn nieuwe boek ‘Hoe raak je ze kwijt?’ humorvol over leiders en volgers, over mildheid en wreedheid, over corruptie en de intensive cure. Naar aanleiding van het verschijnen van de opvolger van zijn bestseller ‘Hoe word ik een rat’, hebben we Joep uitgenodigd om op 18 september op zijn geheel eigen wijze met ons in gesprek te gaan over goed en slecht leiderschap en de vijfde ‘E’ te onthullen!

Bent u een goede leider? Laten uw managers goed leiderschap zien? Is er werk aan de winkel? Leer dat van de grote leiderschapsadviseurs van vroeger en nu. We nodigen u daartoe van harte uit om daar op 18 september met Joep, met ons en met elkaar in gesprek te gaan over de vijf E’s en andere invalshoeken rond leiderschap.

Programma

16.30 Ontvangst met drankje en hapje
17.00 Welkom en opwarmer
17.15 Lezing Joep Schrijvers
18.00 Dialoog over leiderschap
18.30 Walking (netwerk)diner

Kosten: € 95,- exclusief BTW en administratiekosten, maar natuurlijk inclusief het boek ‘Hoe raak je ze kwijt? Over ontspoorde leiders en slechte managers.’ (nb. normaliter zijn onze Open Netwerk Bijeenkomsten gratis toegankelijk voor onze klanten. Omdat de kosten voor deze uitvoering hoger liggen vragen we bij wijze van uitzondering om een financiële bijdrage.)

Hartelijke groet,

Frank Goijarts, Sander Kamp, Marcel van der Pol, Evert Pruis, Jolanda Weiland, Jacco Westerbeek, Marnix Holleman, Margo van Eijck en Martin Wiersma


Je krijgt deze uitnodiging, omdat je een relatie hebt met een van de professionals van Forzes. Drie keer per jaar organiseren we de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomsten voor relaties en netwerkgenoten. Daarin staan aansprekende en actuele onderwerpen rond verandermanagement en organisatieontwikkeling centraal. De bijeenkomsten zijn gericht op het onderling uitwisselen en verdiepen van kennis, ervaringen, elkaar (anders) leren kennen en kort en krachtig met en van elkaar leren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Hoekelum

124 Edeseweg

6721 KE Bennekom

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen