De Vijfde Dag van de Ervaringsdeskundige

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jeugdtheater Hofplein

13 Benthemplein

3032 CC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ervaringsdeskundigheid ontwikkelen, hoe doe je dat?

Over dit evenement

Op donderdag 9 april vindt de vijfde editie plaats van de Dag van de Ervaringsdeskundige. Zadkine en Howie The Harp™ organiseren in samenwerking met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvED) deze lustrumeditie met het thema ’Ervaringsdeskundigheid ontwikkelen, hoe doe je dat?’. In hartje Rotterdam wordt een boeiend programma georganiseerd met gasten als Prinses Laurentien, oprichter en directeur van Number 5 Foundation* en Amma Asante, Onafhankelijke Voorzitter van de landelijke cliëntenraad (LCR)*. Daarnaast presenteren enkele Ervaringsdeskundigen hun persoonlijke verhaal, vinden er verdiepende workshops plaats, kan je speeddaten met diverse organisaties, de informatiemarkt bezoeken en uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om te ontmoeten, netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen.

Omdat een lustrumeditie vraagt om een terugblik, aandacht voor waar we nu staan en waar naar toe willen, worden er documentairemakers en kunstenaars uitgenodigd om documentaires en beelden te maken die het vak van de Ervaringsdeskundige weerspiegelen. Kortom, een dag die je niet kan en wil missen! Het programma duurt van 09.30 tot 16.00 uur. de hoofdlocatie en tevens startlocatie is Theater Hofplein. Andere programma-onderdelen vinden plaats bij Zadkine en Pameijer op loopafstand van het theater.

Je bent van harte uitgenodigd aan deze dag deel te nemen tegen betaling van het symbolische bedrag van € 1,00.

Maar er is ook nog ruimte in het programma voor een inhoudelijke bijdrage. Wil jij graag een gastcollege of workshop verzorgen of vind je het leuk om een stand te bemannen op de informatiemarkt? Neem dan contact op met de organisatie via dvded2020@gmail.com inschrijven kan t/m 10 Maart.

Let op: Mogelijk komt de email in het spamfilter terecht dus controleer deze ook en voeg het e-mailadres toe aan je contacten. noreply@eventbrite.com

Wow de kaarten voor de Dag van de Ervaringsdeskundige vlogen afgelopen weekend de deur uit. We zitten al bijna aan onze maximale capaciteit en hebben daarom de kaartverkoop even 'on hold' gezet. Zodra wij weten of er nog extra kaarten beschikbaar zijn, melden we dat weer via Facebook en de website van de VvEd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jeugdtheater Hofplein

13 Benthemplein

3032 CC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen