Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Concertgebouw

Concertgebouwplein 10

1071 LN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rom, bom, bom, de Voorleestrom....Op 23 april is het Wereldboekendag! Op die dag lanceren we in het Concertgebouw een gloednieuw kinderliedje: de Voorleestrom. Een vrolijk liedje, dat gezongen kan worden voor je begint met voorlezen, thuis, op school of in de kinderopvang. Omdat het Wereldboekendag is én omdat er in ons land veel verschillende talen gesproken worden, is het liedje door bekende artiesten vertaald in tien verschillende talen. Kom je luisteren hoe dat klinkt?

Tijdens een rombombomvol programma, gepresenteerd door Ruben Nicolai, wordt het voorleesliedje gezongen in het Nederlands, Fries, Turks, Arabisch, Spaans, Pools, Frans, Chinees en Engels door Erik van Os, Nynke Laverman, Karsu Dönmez, Hakim Traïdia, Jody Bernal, Mr Polska, Katell Chevalier, Laiying Wang en Leona Philippo. Ze worden begeleid door pianist Floor Minnaert en natuurlijk wordt er tussendoor voorgelezen!

Voor dit evenement worden i.s.m. de OBA groepen uit de kinderopvang uitgenodigd, maar er zijn ook vrije plaatsen beschikbaar voor ouders en kinderen tot 4 jaar. Toegang is gratis, maar reserveren wel verplicht. Op=op, dus wees er snel bij!

Dit unieke project is een initiatief van BoekStart in samenwerking met de Leescoalitie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Concertgebouw

Concertgebouwplein 10

1071 LN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen