Verkoop beëindigd

De Wagenmakerij

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zonnemaire

Breedveld 3

4316 BA Zonnemaire

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bouw mee aan onze vaste plek in d'Ouwe Smisse! en de Wagenmakerij!

Al jaren trekken we lokale en toeristen, door weer en wind. Honderdduizenden gasten hebben ons reeds gevonden. En steeds komt de vraag: 'kunnen we blijven slapen?' Het was duidelijk. De ware liefhebber moet altijd, op ieder moment bij ons terecht kunnen. En daarom gaan wij, na vijf jaar, onze vertrouwde Smisse een vaste plek geven. We gaan iets bouwen op de reeds soliede basis. En we vragen jou: bouw je met ons mee?

Lenen: Wil je een bedrag investeren en dus geld voor je geld. Dan ontvang je in totaal 25% rente over 5 jaar. Daarnaast nodigen we je uit voor ons openingsfeest en zijn er leuke extra’s.

Kopen: Wil je liever waar voor je geld? Koop dan alvast een van onze beloningen. Denk aan een diner voor jou en je vrienden of ga zelf aan de slag tijdens onze whiskyproeverijen.


Het concept

De Wagenmakerij wordt een plek waar al dromen bij elkaar komen. De Wagenmakerij als B&B met voorbereidingskeuken voor Proeflokaal d’Ouwe Smisse wat al restaurant en borrelstek voor vele is. Met een groot assortiment Whisky, zoals jullie al van ons gewend zijn. We hebben zo’n 80 soorten op voorraad, alle gerechten uit de keuken knettervers en van uitmuntende kwaliteit. We laten je graag de smaak en textuur ervaren. Vertellen je graag over de filosofie van onze leveranciers die we persoonlijk kennen. We hebben zo ook de allermooiste ingrediënten van het eiland. Van kreeft tot Zeeuwse mosselen. Van sappig lamsvlees tot robuust Hereford rundvlees. Om van te genieten. Een snack uit het vuistje of een uitgebreid diner aan tafel met een bijpassende wijn. Van natuurlijke limonades tot ambachtelijk bier en heerlijke wijnen.


Onze jarenlange ervaring krijgt de uitbreiding door het bieden van overnachtingen in ons nieuw te realiseren B&B. De Wagenmakerij wordt toegankelijk: wij zijn er voor iedereen, van zakelijke overnachting tot duikvakantie liefhebber. Daarnaast kan men dan aanschuiven in d’Ouwe Smisse voor een complete proeverij, diner of lunch. We laten je graag zien wat we hebben. Over ieder product valt iets te vertellen, en dat doen we dan ook graag.


Mensen willen contact, interactie. Ze willen zien wat ze gaan eten, weten waar het vandaan komt, zien hoe het wordt klaar gemaakt. Ze willen de versheid ruiken, het knisperen van het smidsevuur horen. Ze willen deelgenoot zijn. En dat is wat wij willen verzorgen. Bij d’Ouwe Smisse is er daarom geen gesloten keuken. Het is een open ruimte waar je ons bezig kunt zien en waar we elkaar kunnen spreken.

Wanneer je bij ons bent geweest vraag je volgende keer niet meer om zomaar een gerecht of drankje, maar om een specifieke stuk vlees van een bepaalt ras of wijn uit die regio. Bij d’Ouwe Smisse en De Wagenmakerij gaat er een wereld voor je open.


Wie zijn wij?


Ik ben Evert van Dilst, sinds 2013 de drijvende kracht achter d’Ouwe Smisse. Evert is een zelfverklaarde whisky-nerd, een Liquerist en gek op alles wat in het wild groeit en bloeit. Met zijn passie en productkennis weet hij iedereen te boeien en te plezieren. Met de juiste mensen om zich heen weet hij sfeer te maker met een scherp oog voor detail, altijd op zoek naar verrassingen. Als iemand proeft, de ogen sluit en een grote glimlach verschijnt, is onze missie geslaagd.


Wat hebben we nodig?


Financieel

Om onze B&B en voorbereidingskeuken in de Wagenmakerij te realiseren hebben we, naast ons eigen vermogen, nog €80.000,- nodig. Dit halen we graag samen met jullie op via crowdfunding. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan de verbouwing, apparatuur, inventaris, inrichting, en de overbruggings-huur van een pand zodat we goed van start kunnen gaan. De startkosten bij de realisatie van de Wagenmakerij zijn berekend door een accountant om niets aan het toeval over te laten.

Leningv.a. € 100,-
  • 25% rendement
  • uitbetaling van uw rente
  • in 3 gelijke delen
koop uw rendementTegoedv.a. € 100,-
  • 25% rendement
  • te besteden in
  • d'Ouwe Smisse
koop uw tegoedGift € 5,-
  • Doneer ons uw gift
  • wij danken u
  • direct te gebruiken!
Gift

Lenen

Bouw met ons mee, en fund samen met andere liefhebbers mee aan onze droom. Dit kan door te investeren, hierbij krijg je je geld terug met een totaalrendement van 25%

De lening wordt na het derde jaar in 3 gelijke jaarlijkse delen terugbetaald. De eerste terugbetaling vindt plaats op 01-12-2021. Investeer je bijvoorbeeld € 5.000,- dan krijg je in totaal € 6.250,- terug.

Dit betalen we dan als volgt:

01-12-2021: € 1.666,- aflossing + € 417,- rente
01-12-2022: € 1.666,- aflossing + € 417,- rente
01-12-2023: € 1.666,- aflossing + € 417,- rente

Kopen van tegoed (voorfinanciering)
Een andere manier om te investeren is tegoed kopen met 25% rendement. Dit wil zeggen dat bij elk bedrag dat je in de campagne stort, je 25% bovenop je investering kunt uitgeven bij d’Ouwe Smisse.

Bij aanschaf van €100 tegoed krijg je dus een Smisse kaart met €125 te besteden.
Bij aanschaf van €200 tegoed krijg je dus een Smisse kaart met €250 te besteden enzovoorts.

Aan de rechterkant van deze pagina kun je zien welke beloningen we hanteren bij zowel kopen als lenen.

Je kunt ons ook helpen door informatie over ons project te delen. Vertel erover, enthousiasmeer. Post onze campagne op je facebookpagina, Instagram en twitter.

Ken je mensen die van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn in de aanloop naar onze vaste plek? Meubelmakers, interieurdesigners, aannemers of leveranciers? Laat het ons weten! Elke tip, iedere bijdrage is de moeite waard. Deel, en we zijn je dankbaar.

Wij kunnen niet wachten om te beginnen op onze nieuwe stek. De eerste stap daar naar toe begint op 1 januari met de crowdundingactie. Ben jij erbij?

Evert van Dilst

Datum en tijd

Locatie

Zonnemaire

Breedveld 3

4316 BA Zonnemaire

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen