Gratis

De Week van het werkgeluk: Bedrijfsbezoek aan Parktheater Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parktheater Eindhoven

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Parktheater Eindhoven wil bijdragen aan een ‘raakbare samenleving’ en aan meer geluk voor de inwoners van onze regio. Het Parktheater is een broedplaats voor creatief denken, wat al mooie en betekenisvolle projecten heeft opgeleverd zoals de Dutch Happiness Week.

Tijdens de Week van het Werkgeluk zijn wij graag inspirator voor het bedrijfsleven. Parktheater medewerkers ontwikkelden zelf een methode voor gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers die inspireert en ergens toe leidt: het Go Grow GroeiGesprekSpel. Go Grow is het spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Het innovatieve spel is heel breed inzetbaar en past helemaal in het ‘nieuwe beoordelen’ volgens de normen van de toekomst. Spelenderwijs in gesprek over Know, Flow, Glow en Grow om de beste versie uit je medewerker te halen of uit je team (https://www.parktheater.nl/overparktheater/gO_grOw_Het_GroeiGesprekSpel/).

Behalve werken aan het verhogen van het interne werkgeluk, heeft het Parktheater i.s.m. geluksambassadeur Leo Bormans, Fontys studenten en bewoners de geluksplekken van Eindhoven in beeld gebracht. Er werd een St. Geluk Eindhoven opgericht gericht voor het stimuleren van nog meer samenwerking en het verhogen van het geluk van de inwoners. Mede dankzij de jaarlijkse Dutch Happiness Week is werken aan geluk niet meer weg te denken in de innovatieve regio Eindhoven.

Sprekers: Marjon Ouwens-Reus en Antonio Philips van Parktheater Eindhoven

Wij vragen voor deze presentatie en rondleiding geen entreeprijs, maar stellen het op prijs als de deelnemers na afloop een vrijwillige bijdrage achterlaten voor ons innovatiefonds thinX. ThinX is de paraplu waaronder Parktheater de toekomst van theater onderzoekt en ondersteuning biedt aan nieuwe theatermakers en wetenschap.

Meer informatie over de Week van het werkgeluk vindt u op: www.weekvanhetwerkgeluk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parktheater Eindhoven

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen