Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningerstreek 34

34 Groningerstreek

9871 PG Stroobos

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De 'WeetIkVeel-dag' is een Inspiratie-DoeDag voor mensen vol idealen en/of talenten die ‘niet zo goed weten wat ze willen'.

Over dit evenement

Vrijdag 12 april vindt ‘deWeetIkVeel-DAG’ plaats; een Inspiratie-DoeDag voor mensen vol idealen en/of talenten die ‘niet zo goed weten wat ze willen’. Inspirerende sprekers vertellen vanuit eigen ervaring over passie, het kiezen voor jezelf en durf. Gedurende de dag wordt inspiratie omgezet tot daadkracht, wanneer bezoekers samen en individueel werken aan persoonlijke stappen. De rode draad en kern van alle activiteiten is samen te vatten in één zin: Hoe gewone mensen bijzondere dingen kunnen doen.

Drie krachtige sprekers vertegenwoordigen het evenement. Lucia de Boer (Businesscoach en Teamtrainer), Nicolien de Kroon (Initiatiefneemster Motherhood en Curare) en Janny Reitsema (Initiatiefneemster De 4 Elementen en Praktijk Academie De 4 Elementen) zullen tijdens deWeetIkVeel-DAG hun verhaal delen met het publiek. Drie vrouwen die vanuit idealen eigenhandig bedrijven hebben opgericht waarmee ze een verschil maken.

De verbindende factor is dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen. Eigen (daad)kracht vanuit idealen is het enige wat je nodig hebt om een verschil te maken.

Kijk voor meer informatie over de 'WeetIkVeel-dag' op www.de4elementen.nl/weetikveel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningerstreek 34

34 Groningerstreek

9871 PG Stroobos

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen