Uitverkocht

De weg naar succesvolle crowdfunding met KissKissBankBank (incl. gratis ont...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brussel

Naamsestraat 2

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je bezig met een modeontwerp, film, muziekalbum of net iets helemaal anders, zoals een goed of groen doel? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project?

Kom dan naar de gratis workshop crowdfunding van KissKissBankBank op 28 september van 09.00 tot 12.00 uur in onze kantoren op 5 minuten van Brussel-Centraal (te voet).

Naast vragen als 'Wat is crowdfunden? ‘Waarom crowdfunden?', 'Hoe kun je crowdfunding inzetten ten behoeve van je project?' en 'Hoe zet je een succesvolle crowdfundcampagne op?' komen ook casestudies aan bod.

Na dit gedeelte (9.00 tot 10.20 uur) volgt het workshopgedeelte (van 10.30 tot 12.00 uur), waarin je een eerste versie van je crowdfundingcampagne zult uitwerken. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Praktische gegevens

Wat? Crowdfundingworkshop met ontbijt voor creatieve, sociale en groene initiatieven door KissKissBankBank

Wanneer? Vrijdag xxxx van 09.00 tot 12.00 uur

Waar? Naamsestraat 2, 1000 Brussel

Voor wie? Initiatiefnemers uit Vlaanderen die bezig zijn met een creatief, sociaal of groen initiatief en overwegen binnen een jaar te starten met crowdfunding. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 dus haast je!

Kosten? Gratis

Je kunt je aanmelden via eventbrite, maar gelieve je aanwezigheid ook te bevestigen door een mail naar karen.bocque@kisskissbankbank.com te sturen met als onderwerp ‘KissKissBankBank workshop Brussel’ met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brussel

Naamsestraat 2

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen