De Wilde Stad

Venster Acties

De Wilde Stad

Het ongetemde dierenrijk in de Urban Jungle van Nederland bezien vanuit de ogen van de avontuurlijke stadskat Abututu

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Spoorhuis Vinkeveen 68 Demmerik 3645 ED Vinkeveen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Natuurvereniging De Groene Venen bestaat 50 jaar. Om dat te vieren kun je dit najaar in Spoorhuis Filmhuis steengoeie recente natuurfilms bekijken, inclusief inleiding van de makers.

Hoera! Zondag 30 oktober kun je genieten van De Wilde Stad inclusief introductie van Geert Timmermans, stads-ecoloog en co-auteur van het boek.

De film: De Wilde Stad is een meeslepende bioscoopfilm over het ongetemde dierenrijk in een urban jungle. Een film met verrassende plotwendingen gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid, humor en hilariteit van de rijke natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Een verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen mens en dier, waar de mens nu eens niet centraal staat.

Locatie: Het Spoorhuis Vinkeveen, Demmerik 68, Vinkeveen. Zaal open: 14.30. Aanvang voorstelling:15.00

Toegang: euro 15,00 voor leden van De Groene Venen, inclusief koffie/thee met wat lekkers. Niet leden betalen euro 20,00.

Voor leden De Groene Venen: start het bestelproces en vul bij promotiecode de ontvangen code ivm korting in. Druk hierna op 'toepassen' en de korting wordt verrekend.

Problemen met bestellen: mail naar info@hetspoorhuis.nl

€ 20