€ 7,49 – € 85,07

De wondere wereld van de Lever | Bianca Cronie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met Bianca Cronie duiken wij met deze 3-delige workshop reeks de wondere wereld in van de organen die ons lichaam draaiend houden. De werking van jouw organen is belangrijk voor jouw immuunsysteem, en sommige zijn ook van invloed op jouw hormoonbalans en emoties. Wist je bijvoorbeeld dat de lever overbelast raakt door stress en ingehouden emoties.? En dat boosheid en depressie emoties zijn die sterk verbonden zijn aan de lever? Hoog tijd dus om meer aandacht aan ons lever te besteden!

WAT KAN JE VERWACHTEN
Tijdens deze workshop leer je alles over de functie van de lever. Een gezonde lever verwijdert afvalstoffen uit je lijf, maar doet veel meer, zoals jou een ontspannen en prettig gevoel geven! Je ontdekt de voeding en kruiden die een bijdrage leveren aan een gezonde lever. Wij gaan ook verschillende gezonde snacks maken én proeven waar de lever heel gelukkig van wordt!

Belofte: Creatief, informatief en inspirerend... de Bloei & Groei signatuur.


WORKSHOPDOCENT
Bianca Cronie, oprichter van The Health Collab – voeding en lifestyle coaching, is natuurvoedingsadviseur en gewichtscoach en trotse inwoner van Amsterdam Zuidoost.

“Ik begeleid mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken en al dan niet de wens hebben om op gezond gewicht te komen. De helende kracht van volwaardige voeding, daar geloof ik in en dat is dan ook onderdeel van mijn werkwijze. Voeding heeft dan ook een prominente plek in mijn leven. Lekker en gezond eten is niet moeilijk of duur, mits je erin investeert door er kennis over te vergaren.”

SERIE NATUURVOEDING WORKSHOPS MET BIANCA CRONIE
Naast deze workshop kan je ook volgen:
  • De wondere wereld van de Nieren & Blaas (30 juni 2018)
  • De wondere wereld van de Dikke Darm (28 juli 2018)PRAKTISCH
Onze huiskamer in het Bloeihuisje is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje.

Koop je een kaart voor meerdere workshops? Laat dan via workshops@bloeiengroei.org weten welke workshops je nog meer wil volgen, zodat je goed staat geregistreerd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen