€ 7,49 – € 85,07

De wondere wereld van de Nieren en Blaas | Bianca Cronie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met Bianca Cronie duiken wij met deze workshopreeks de wondere wereld in van de organen die ons lichaam draaiend houden. De werking van jouw organen is belangrijk voor jouw imuunsysteem, en sommige zijn ook van invloed op jouw hormoonbalans en emoties. Wist je bijvoorbeeld dat de nieren & blaas reageren angst? En dat ook piekeren en frustratie emoties zijn die sterk verbonden zijn aan de nieren & blaas? Hoog tijd dus om meer aandacht aan deze organen te besteden!

WAT KAN JE VERWACHTEN
Tijdens deze workshop leer je alles over de functie van de nieren & blaas en hoe belangrijk het is deze gezond te houden. Je ontdekt de voeding en kruiden die een bijdrage leveren aan gezonde nier & blaas. Wij gaan ook verschillende gezonde snacks maken én proeven waar deze organen heel gelukkig van worden!

Belofte: Creatief, informatief en inspirerend... de Bloei & Groei signatuur.

WORKSHOPDOCENT
Bianca Cronie, oprichter van The Health Collab - voeding en lifestyle coaching, is natuurvoedingadviseur en gewichtscoach en trotse inwoner van Amsterdam Zuidoost.

"Ik begeleid mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken en al dan niet de wens hebben om op gezond gewicht te komen. De helende kracht van volwaardige voeding, daar geloof ik in en dat is dan ook onderdeel van mijn werkwijze. Voeding heeft dan ook een prominente plek in mijn leven. Lekker en gezond eten is niet moeilijk of duur, mits je erin investeert door er kennis over te vergaren."

SERIE NATUURVOEDING WORKSHOPS MET BIANCA CRONIE
Naast deze workshop kan je ook volgen:
  • De wondere wereld van de Longen (28 juli 2018)
  • De wondere wereld van de Lever (22 september 2018)PRAKTISCH
Onze huiskamer in het Bloeihuisje is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje.

Koop je een kaart voor meerdere workshops? Laat dan via workshops@bloeiengroei.org weten welke workshops je nog meer wil volgen, zodat je goed staat geregistreerd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen