€ 47,50

De 'Zo Ben Ik Nu Eenmaal' show + workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Passantenhaven

4132 Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rick werkt al 17 jaar voor dezelfde organisatie en dat bevalt hem goed. Totdat hij een nieuwe directeur krijgt die het allemaal anders wil. Een verandergoeroe wordt ingehuurd om medewerkers als Rick flexibel te krijgen. Maar Rick vindt het best zoals het nu is. Hij voelt zich prima op z’n werkplek met z’n eigen printer en z’n vaste lunchtijden. Zo is hij nu eenmaal en daar verandert helemaal niets of niemand wat aan. Hoe nu verder?

In de 'Zo Ben Ik Nu Eenmaal' show zie je hoe Rick vast zit in zijn 'zo ben ik nu eenmaal'-houding. Net als zijn collega’s: kantelkoning Jack, 'mijn deur staat altijd open'-Dries” en 'touwtjes in handen'-Tilly. Wie van hen gaat het experiment aan en heeft het lef om zijn vastgeroeste patronen te doorbreken? Als een van hen de eerste stap zet, leidt dat tot verrassende gevolgen.

De 'Zo Ben Ik Nu Eenmaal' show en de interactieve workshop na de show zorgen gegarandeerd voor een flinke portie humor, herkenning en bewustwording. We laten je lachen om je valkuilen en die van je collega’s. Laat je prikkelen om op komische wijze uit jouw 'zo ben ik nu eenmaal'-houding te stappen en de meest flexibele versie van jezelf te worden!

De middag is een uitgelezen kans om zelf te ervaren of de show voor jouw organisatie interessant kan zijn, bijvoorbeeld als teambuilding, voor je persoonlijke ontwikkeling, de aftrap van een studiedag of congres of bij de start van een verandertraject op de afdeling.

We organiseren het 'Zo Ben Ik Nu Eenmaal' event ditmaal op het water! De show vindt plaats bij het drijvende congres- en trainingscentrum OUWEHOEREN.nu bij de A-2 in Vianen. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel op de boot.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Passantenhaven

4132 Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen