Donatie

De Zomer DOOR: Bäsn

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DOOR

220 Spuiboulevard

3311 GR Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Zomer DOOR: Bäsn

Over dit evenement

Ook deze zomer gaan wij DOOR met live muziek. Elke week anders, voor ieder wat wils. Reserveer snel je plekje, want we hebben maar 40 plaatsen beschikbaar.

Tickets zijn op donatiebasis en de opbrengst gaat naar de artiesten.

BÄSN is het project van muzikale duizendpoot Sjoerd van Kampen. Met een rugtas vol liedjes over zijn levenservaring als millennial met autisme verovert de in Rotterdam wonende producer en muzikant Nederland.

Een periode van keihard werken om zichzelf verder te ontplooien, leidde in 2018 tot een succesvolle EP release, maar helaas ook een burn-out. Het was een frustrerende tijd, waarin BÄSN streed tegen zijn writers block en leerde navigeren in het systeem van de huidige prestatiemaatschappij. Gelukkig bracht de zoektocht naar een nieuw bandlid in 2019 inspiratie. Het gevolg was onder andere een optreden tijdens de Dordtse Cultuurnacht en een finaleplek tijdens de ‘Grote Prijs van Rotterdam Bands 2020’. Met de frisse wind van een experimentele EP (compleet gemaakt met één synthesizer), nieuwe nummers en meer levenservaringen presenteert BÄSN in 2021 het album ‘Depression Disco’.

Depression Disco laat een persoonlijk verhaal horen over het gefaalde GGZ beleid binnen Nederland, de gefaalde participatiewet en het overwinnen van een depressie. Een uitgesproken plaat vol invloeden van Soulwax, LCD Soundsystem, LeLe en Borokov Borokov en uiteraard met de inmiddels ‘klassieke’ BÄSN humor.

Depression Disco: https://distrokid.com/hyperfollow/bsn1/depression-disco Spotify: https://open.spotify.com/artist/1kJhhnkstHByI414kOb6GV?si=BqaaUGPoT3me2GNwDpU_SQ&dl_branch=1

Instagram: https://www.instagram.com/basnband/

Facebook: https://www.facebook.com/BASNband/

De presentator deze avond is Davíd Ariza Lora

21:00 Inloop

21:30 Start optreden

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DOOR

220 Spuiboulevard

3311 GR Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator DOOR Dordrecht

Organisator van De Zomer DOOR: Bäsn

Een sociale en culturele ontmoetingsplaats, een creatieve werkplaats, een podium en expositieplek vooong en oud.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen