Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

zwemvijver Boekenberg

Unitaslaan

Deurne

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De zwemmer XXL is een recreatieve tocht doorheen Antwerpen waarbij je 4 maal zwemt in open, koud water. Lees alles over dit unieke avontuur op www.dezwemmer.com

Kies je ervoor om alle vier de zwemplekken aan te doen dan vertrek je best op tijd (tussen 9u en 9u30) . Doorgewinterde anciens van dit avontuur,dat al zijn 11 editie ingaat, nemen je wel op sleeptouw; al fietsend, lopend of wandelend.

Wil je één of meer zwemplekken op je eigen tempo afleggen, dan kan dat ook. Alle deelnemers krijgen immers bij het startpunt - Boekenbergvijver in Deurne - een routekaart en blokkenschema mee. Op vastgestelde tijden is er toezicht op die zwemplekken, enkel dan kan er daar gezwommen worden.

Ben je geen lid van een Belgische IJsberenclub, dan verzorgt de Deurnese IJsberenclub gratis een dagverzekering voor jou. Vergeet dit niet te vermelden bij je inschrijving.

Dit Eventbrite ticketsysteem gebruiken we o.a. om later alle deelnemers info door te sturen. We vragen - ondanks we de 'gratis' formule gebruiken - 10 euro inschrijvingsgeld. ( op deze manier besparen we dossier en BTW kosten) . Voor een beperkt aantal deelnemers voorzien we huurfietsen, zij betalen 20 euro.

Je betaling maakt je inschrijving geldig. Je betaalt het verschuldigde bedrag over op de rekening van de Deurnese IJsberen BE62 7330 1871 4461 met vermelding van naam deelnemer + zwemmer XXL

Leden van IJsberenclubs kunnen meerdere tickets kopen, zij houden er dan wel aan de nodige info door te spelen aan de andere deelnemers van hun groep.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

zwemvijver Boekenberg

Unitaslaan

Deurne

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen