Meerdere data

Debatclub voor vrouwen

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Debatteren en discussiëren is een belangrijke vaardigheid om uit te kunnen drukken wat je vindt, waarom en hoe je dat onderbouwt.

Over dit evenement

Debatteren en discussiëren is iets wat we elke dag doen, met collega’s, vrienden, familie en in de politiek. Debatteren en discussiëren is een belangrijke vaardigheid om uit te kunnen drukken wat je vindt, waarom je dat vindt om en om anderen daarvan te overtuigen.

Tijdens de bijeenkomst van de debatclub gaan we oefenen met het formuleren van krachtige argumenten/redenen, we gaan kijken op wat voor manieren anderen debatteren en hoe je daar op kunt reageren, wat doe je als je niet weet hoe je moet reageren en hoe kun je dat voorkomen.

Je leert kort en krachtig te formuleren, hoe je je lichaamshouding inzet om wat je zegt te onderstrepen en je leert om te gaan met persoonlijke aanvallen.

Deze debatclub is voor alle vrouwen die (beter) willen leren debatteren. Tijdens de oefeningen word je gekoppeld aan iemand van hetzelfde niveau, zodat je ook van elkaar kunt leren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd zodat je je optimaal kunt ontwikkelen. Deze club richt zich vooral op het oefenen, maar we bespreken ook de relevante theorie en vervolgens ga je die weer toepassen.

Je betaalt € 15,- per keer/ Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt!


		Afbeelding van Debatclub voor vrouwen
Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Meer Vrouwen in de Politiek

Organisator van Debatclub voor vrouwen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen