Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Decision Designers Event 2019

Impact Company

Vrijdag 21 juni 2019 van 12:30 tot 17:00 (CEST)

Decision Designers Event 2019

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Toegang 20 jun. 2019 € 36,06 € 2,94
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Decision Designers Event 2019

Evenementdetails

Voor wie en waarom dit event is bedoeld

Ben jij die projectmanager, procesfacilitator, teamcoach, agile expert of veranderaar die net als wij een passie heeft voor samenwerking, ontwikkeling en leren in organisaties? Wat maakt van samenwerkende mensen een organisatie? Het antwoord is: besluitvorming. Organisaties zijn immers doordrenkt met besluitvorming. Wij zien echter dat er in organisaties onvoldoende bewust aandacht wordt geschonken aan het vormgeven van besluitvorming. En dat is jammer, want besluitvorming is als een graadmeter voor wendbaarheid. Een organisatie kan zich zo snel ontwikkelen als de snelheid waarmee ze besluiten neemt. Als de besluitvorming traag is, zal het project of de transitie traag verlopen. Als de besluitvorming snel is, kan de organisatie sneller vooruit.

Hoe je meer uit Decisions by Design kunt halen

Hoe geef je de besluitvorming dan vorm? Volgens ons moeten goede besluiten voorafgegaan worden door een gelijkwaardige dialoog. Deze dialoog is een betekenisvolle interactie tussen de mensen die relevant zijn voor het onderwerp. Decisions by Design is het interactiemodel bij uitstek om met een groep in vier stappen naar breed gedragen besluiten te komen. 

Wil je meer uit Decisions by Design halen? Wellicht heb je aan de training Decisions by Design deel genomen, een webinar of seminar van bijgewoond, het Decision Design Canvas gedownload of gewoon het boek gekocht. Ben je nieuwsgierig naar andermans ervaringen of wil je zelf nog tips om de besluitvorming nog beter vorm te geven mbv Decisons by Design? Of vraag je je af:

  • welke vragen je kunt stellen om het zelflerend vermogen van de ander aan te spreken en je daardoor diegene faciliteert naar het vinden van zijn eigen oplossingen voor het probleem? 
  • wat de rol van emoties is en hoe je die een plek kan geven in de besluitvorming?
  • hoe je mensen faciliteert om tot echte out of the box inzichten te komen, zonder terug te vallen op de voor de hand liggende oplossingen.

Dan is het Decision Designers Event echt interessant voor jou. Het is interessant om anderen te ontmoeten met dezelfde interesse en best practices en worst practices uit te wisselen. Wij zullen onze nieuwste inzichten ook delen! 

Deze experts delen hun kennis met jou

Sprekers DxD

Praktische info

Wanneer je een toegangskaart koopt, ben je verzekerd van: een inspirerende en interactieve middag met vakgenoten en experts, koffie/thee en een gezellige borrel. 

Optioneel kun je bij je toegangskaart aan aantal producten kopen: het boek Decisions by Design, de emotiekaartenset of de Brain Fuel creativiteitskaarten. Die zijn echter ook ter plaatse te koop. 


Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Heb je vragen over Decision Designers Event 2019? Neem contact op met Impact Company
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Zorgverzekeraars Nederland
Sparrenheuvel 16
3708 JE Zeist
Nederland

Vrijdag 21 juni 2019 van 12:30 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Impact Company

Impact Company organiseert resultaatgerichte werkconferenties en groepsinterventies in verschillende fases van een veranderingstraject. Deze interactieve sessies zorgen voor versnelling, doorbreken van stilstandpatronen en draagvlak voor genomen besluiten en vervolgstappen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.