€ 13,78 – € 127,04

DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kotermeerstal

7701 Dedemsvaart

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 20 mei 2018, Eerste Pinksterdag verandert de Recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart van 11.00 uur tot 01.00 uur in een groot feest met 3 podia en bekende (inter)nationale artiesten.

Met onder andere: Miss Montreal, Maan, Trafassi, O’G3NE, The Dirty Daddies, Lennerockets (Duitsland), Savannah en General Levy (Engeland).

Net als afgelopen jaren kunnen bezoekers genieten van workshops, tal van activiteiten, een hapje en een drankje, demonstraties en natuurlijk livemuziek op diverse podia.

Wat er verandert in 2018?
Dedemsvaart Natuurlijk zoals wij die kennen verhuist naar Eerste Pinksterdag. Het festivalterrein wordt verdeeld in vijf verschillende podia met elk hun eigen karakter, aankleding en genre. De podia worden verdeeld in: één mainstage, één Country & Western stage, één Chillout stage, een Kidz stage en het hele festivalterrein waar de randprogrammering plaatsvindt.

De main stage, de Kidz stage en de Country & Western podia worden groter en er worden bekende (inter)nationale artiesten geprogrammeerd.

De tweede dag Dedemsvaart Natuurlijk is een gratis toegankelijke Hapjes dag (foodtruck festival), waar je kunt smullen van de lekkerste maaltijden en hapjes.


Op de hoogte blijven?
Bezoek www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en like ons op facebook.

Waar ben jij Pinksterweekend 2018?
Voor wie echt leuke dagen wil beleven blijft het antwoord: Dedemsvaart Natuurlijk!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kotermeerstal

7701 Dedemsvaart

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen