Deep Democracy #7 | Hoeveel invloed heeft je etniciteit op succes?

Venster Acties

Deep Democracy #7 | Hoeveel invloed heeft je etniciteit op succes?

Bibliotheek Rotterdam biedt in samenwerking met Stichting voor Gesprek en Dialoog en Quardin, eerste hulp bij meningsverschillen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam 110 Hoogstraat 3011 PV Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Vind jij dat er in de samenleving steeds meer mensen tegenover elkaar komen te staan? Dat degenen die het hardst roepen, de meeste aandacht krijgen? En dat sommige mensen zich daardoor niet gehoord en buitengesloten voelen? Bibliotheek Rotterdam biedt in samenwerking met Stichting voor Gesprek en Dialoog en Quardin, eerste hulp bij meningsverschillen. Tijdens deze editie gaan we onder leiding van Danique in gesprek over etniciteit en succes.

Etniciteit & succes

Deep Democracy-gespreksleider Danique: ‘Heeft etniciteit invloed op hoe succesvol jij kan worden? Een carriere verloopt voor iedereen anders. Maar in hoeverre heeft jouw etniciteit te maken met de kansen en mogelijkheden die je krijgt toegereikt? Of met promotie maken? En hoe handel je wanneer je voelt dat je onterecht wordt beoordeeld of tegengehouden?' Tijdens mijn Deep Democracy sessie wil ik het hier met jou over hebben. Kom naar de bibliotheek en maak onderdeel uit van dit gesprek!'

Over Deep Democracy

Met Deep Democracy gesprekken probeert de bibliotheek Rotterdammers dichter tot elkaar te brengen. Verschillende Rotterdamse jongeren zijn de afgelopen maanden getraind als Deep Democracy-gespreksleider en gaan met jou en andere Rotterdammers graag in gesprek over actuele thema's. Praat mee of kijk luisteren, leer van elkaars opvattingen en ga met een positief gevoel naar huis!

  • Locatie: Jongerenvloer, 1e etage
  • Tijden: 17:30 inloop met pizza + drankje. 18:00 uur start sessie
  • Toegang: Gratis

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Europese Unie.