Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der valk Hotel Breukelen

91 Stationsweg

3621 LK Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"Gecertificeerd zijn en blijven is essentieel voor de core-business van Datacentra en MSP-ers. Maar kan dat nou niet efficiënter en minder belastend voor mijn organisatie?" en “ we hebben zelf niet alle kennis en kunde in huis om het proces tot certificering te doorlopen, wie kan ons hierbij helpen”? Zit zijn de vragen die we vaak horen bij Datacentra en MSP-ers.

Noteer alvast in uw agenda: 8 november 2018 Deep Dive Hands-on

Allereerst zal één van onze partners uitleggen welke stappen er genomen dienen te worden en a.d.h.v. een business case uitleggen welke besparingen CompLionsGRC oplevert.

Daarna gaat u deze ochtend zelf hands-on aan de slag met als doel te ervaren hoe certificeren en gecertificeerd blijven aanzienlijk makkelijker en eenvoudiger kan.

Met tenminste drie van de meest voorkomende normen (ISO 9001, 27001 en ISAE 3402) en GRCcontrol, gaat u zelf zien hoe u een grote efficiencyslag kunt realiseren (tot wel 70%) bij tijdrovende certificeringstrajecten.

Wij stellen de drie meest voorkomende normen (ISO 9001, 27001 en ISAE 3402) beschikbaar en filteren samen met u o.a. de doublures tussen deze normen. Vervolgens weet u waar de knelpunten liggen die aandacht nodig hebben. En ... hoe snel, de juiste vervolgstappen binnen uw organisatie belegd kunnen worden.

Na afloop krijgt u gedurende 1,5 maand gratis beschikking over GRCcontrol om aan de lijve te ervaren wat deze tool voor uw eigen organisatie kan betekenen.

Het enige dat u nodig heeft bij deze DEEP DIVE voor Datacentra & MSP, is uw eigen laptop.


Tot 8 november 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der valk Hotel Breukelen

91 Stationsweg

3621 LK Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen