Gratis

Deep Dive corporaties en gemeenten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BASECAMP

16A Nijverheidsweg

3534 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat is er nodig om te kunnen garanderen dat een woning over tien jaar nog steeds presteert zoals op dag één beloofd is?

Over dit evenement

Wat is er nodig om te kunnen garanderen dat een woning over tien jaar nog steeds presteert zoals op dag één beloofd is? Dat is de centrale vraag waar de ontwikkelaars van NOM keur en bouwers aan werken. Dit past in de trend van ‘prestatiegericht bouwen’ en biedt kansen voor corporaties en gemeenten om invulling te geven aan hun concrete duurzaamheidsambities.

Voor projecten waarbij papieren beloftes niet genoeg zijn, maar prestaties in de praktijk gewenst zijn. Tijdens deze Deep Dive gaat we inhoudelijk in op de eisen die NOM keur stelt. We bespreken gezamenlijk concrete voorbeelden van NOM projecten. En ook krijgt je inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van (private!) kwaliteitsborging en energieprestatievergoeding (EPV).

We sluiten de Deep Dive af met een gezamenlijke lunch. Tijdens de lunch kun je ook kennismaken met leden van Stroomversnelling. We hebben die middag namelijk een Samenwerkmiddag. Ben je benieuwd of een lidmaatschap van Stroomversnelling iets voor jou kan zijn dan kan je in de middag onze gast zijn. Wil je hier gebruik van maken laat dit dan weten aan Karen Hogenbirk op khogenbirk@stroomversnelling.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BASECAMP

16A Nijverheidsweg

3534 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen