Gratis

Delise: Theaterconcert 'Kleine dingen' + band e.a. - Livestream tickets!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting De Theaterbakkerheij

24B Gouderaksedijk

2808 NG Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Singer-songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een verhaal. Mét band presenteert ze theaterconcert ‘Kleine dingen’ op 25-9.

Over dit evenement

Singer-songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een verhaal. Samen met haar band presenteert ze ‘Kleine dingen’. ‘Kleine dingen’ is het theaterconcert dat volgt op de release van haar nieuwe cd (EP) van afgelopen maart. Tijdens deze muzikale avond kun je genieten van haar prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes: nieuwe muziek met een boodschap waarin iedereen zich herkent. Nu is het ook mogelijk om livestreamtickets te bemachtigen: 1e rang vanuit eigen woonkamer!

Tijdens het theaterconcert laat Delise de liedjes horen van haar nieuwe EP. Ook geeft ze een inkijkje in de verhalen achter haar muziek. Daarnaast zal ze ook de muziek van haar eerste album ‘Bladzijde 1’, covers en nog uit te brengen nummers laten horen. Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen. Presentatie zal plaatsvinden door Groot Nieuws Radio dj Hans van Vuuren. Geniet mee tijdens deze unieke show van een avond vol muzikale verrassingen!

Kijk voor meer informatie op www.delise.nl of kijk voor info/tickets op www.truetickets.nl/Delise. Hopelijk tot ziens op vrijdag 25 september in Gouda of kijk mee met de livestream!

Voor meer voorproefjes: check het YouTube-kanaal van Delise en vergeet niet te abonneren: https://www.youtube.com/c/DeliseMusic/videos

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting De Theaterbakkerheij

24B Gouderaksedijk

2808 NG Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen