Gratis

Demo Adam studio speakers - 26 mei bij Bax Music in Goes (Open dag)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Demo Adam studio speakers - 26 mei bij Bax Music in Goes (Open dag)
---------

Op zaterdag 26 mei 2018 gaan de deuren wagenwijd open bij Bax Music in Goes. Tijdens deze Bax Music Open Dag veranderen we de winkel en het buitenterrein weer in een muziekevenement van formaat. Trouwe fan of gewoon belangstellende: je bent van harte uitgenodigd!

Aanbiedingen, deals & acties

Natuurlijk is er ook dit jaar weer voordeel te halen. Naast een aantal spectaculaire aanbiedingen op geselecteerde producten komt er ook een kortingsactie aan. Dit is de kans om het product dat je al lang wilde hebben binnen te halen. Welke aanbiedingen het precies zijn, is nog even een verrassing.

Highlights van het programma

Het spectaculaire programma van deze dag is een must voor elke muziekliefhebber. Demo's, optredens en de aanwezigheid van meer dan 20 vooraanstaande merken: er is voor iedereen wat te beleven! En houd deze pagina goed in de gaten, want we zullen hem regelmatig aanvullen met nieuwe onderdelen! Je begrijpt het intussen: de Bax Music Open dag in Goes is een event waar iedereen welkom is. Neem gerust vrienden, familie en de kinderen mee, want voor allemaal is er wat te beleven. Parkeren is gratis.

Alle info op
https://www.bax-shop.nl/open-dag

Tot dan!

Plaats: Bax Music winkel Goes
Datum: zaterdag 26 mei 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen