Gratis

DEMO DAY Versnellingstudio Ophoudruimten Politiechallenge

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ANNE

Veemarktplein 41

3521 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 13 juni 2018 zijn de Kwartiermakers in de Bouw in co-productie met JourneyWorks als winnaar gekozen uit de innovatie challenge huisvesting politie met modulaire ophoudruimten. Ophoudruimten zijn in bijna alle politiebureaus aanwezig en zijn individuele wachtruimtes waarin iemand verblijft voordat een verhoor plaatsvindt. Samen met diverse politiemedewerkers hebben we in een Versnellingsstudio toegewerkt naar een prototype van een modulaire ophoudruimten.

Deze wordt op de 3 juli-Demoday gepresenteerd. Ben jij geïnteresseerd? Diverse marktpartijen, zoals aannemers energie-experts, installateurs, architecten en leveranciers, worden uitgedaagd om dit model te toetsen en te verrijken rondom materialisatie, technische installaties en ontwerp.

We werken hard aan een creatief en inspirerend programma voor Demoday en hopen dat jij onze sessie komt verrijken. Binnenkort nemen we contact met je op om af te stemmen of je een inspirerende bijdrage wilt leveren vanuit jouw expertise. Als je betrokken voelt bij de uitdaging van de ontwikkeling van een toekomstig model ophoudruimte en geïnteresseerd bent in deze vorm van innovatie, mag je niet ontbreken bij deze sessie!

Maar voordat de eindpresentatie gaat plaatsvinden, gaan de deelnemers van de Versnellingstudio aan de slag. Dat wil zeggen het prototype(n) gaan toetsen bij de aanwezige stakeholders, experts en marktpartijen. Op deze demonstratie dag verrijken wij met elkaar het prototype en willen we tot een model komen dat ook realiseerbaar is en getest kan gaan worden binnen een politiebureau.

De middag start om 13:00 uur met een inspiratie ronde, waarna de deelnemers in groepjes de prototypen presenteren. Je krijgt dan veel gelegenheid om je reflectie te geven en kennis in te brengen om de prototypen te verbeteren.
In het tweede deel van de middag, rond 15:00 uur gaan de teams de verrijkte modellen presenteren. Deze worden gepitcht voor een deskundige jury.
Zij geven feedback, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om zijn/haar favoriete keuze te maken.

Graag nodigen wij je uit voor deze Demoday van de Versnellingstudio. Deze wordt georganiseerd op 3 juli. De middag begint om 13:00 uur en wordt om 16:30 uur afgesloten met een gezellige netwerkborrel bij ANNE, Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht.


Een ideale gelegenheid om kennis te maken met experts van marktpartijen en een inkijkje in de politieorganisatie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ANNE

Veemarktplein 41

3521 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen