Gratis

Demo Denon DJ SC5000 en X1800 Prime op 3 mei bij Bax Music in Goes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het bracht behoorlijk wat teweeg toen Denon DJ de nieuwe Prime-serie aankondigde. De SC5000 tabletop en X1800 DJ mixer zouden de nieuwe clubstandaard (moeten gaan) worden. Maar heeft het merk dit waargemaakt? En waarin onderscheidt het zich? Op donderdagavond 3 mei 2018 geeft Denon DJ-specialist Frank Hahn een speciale demo in onze winkel in Goes om antwoord op die vragen te geven.

Change your rider

Met die slogan veroorzaakte Denon DJ opschudding in de DJ-wereld. De SC5000 Prime met in zijn kielzog de X1800 Prime zou de ultieme nieuwe DJ-set worden. De tabletop bevatte alles wat je hartje begeerde: van een groot en supersnel touchscreen, aanraakgevoelig jogwheel tot acht samplepads aan toe. In combinatie met de mixer een dodelijke combinatie die menig gebruiker van andere gear in verlegenheid bracht.

Om je de volle glorie van deze set - én de nieuwe VL12 draaitafel - te laten zien, zal Denon DJ-specialist Frank Hahn je alle snufjes ervan laten zien tijdens zijn demo. Bij zijn? Schrijf je dan hieronder in, de entree is gratis!

Plaats: Bax Music winkel Goes
Datum: Donderdag 3 mei
Tijd: 19:00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Olympiastraat 4

4462 GG Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen