Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Demo Gitaar Looping met Ableton Live & Push op 7 juli bij Bax Music Goes

Bax Music

Zaterdag 7 juli 2018 van 14:00 tot 15:00 (CEST)

Demo Gitaar Looping met Ableton Live & Push op 7 juli...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ja, ik kom naar deze GRATIS demo in Goes 7 jul. 2018 Gratis  

Deel Demo Gitaar Looping met Ableton Live & Push op 7 juli bij Bax Music Goes

Evenementdetails

Op zaterdagmiddag 7 juli 2018 komt gitarist Paul Davids langs bij Bax Music Goes voor een gratis demo over gitaar-looping met Live 10 en Push. Heel interessant voor zowel gitaristen als vocalisten! Schrijf je hieronder in.

Gitaaropnames stapelen

Paul Davids is een professionele gitarist die al sinds zijn dertiende gitaar speelt en afgestudeerd is aan het conservatorium van Rotterdam. Bovendien heeft hij een YouTube-kanaal met maar liefst 500.000 subscribers en produceert en schrijft hij zijn eigen nummers. Hij is de persoon bij uitstek om te laten zien hoe je met behulp van produceersoftware Ableton Live en de studiocontroller Push in realtime gitaaropnames kunt loopen en stapelen. En minstens zo belangrijk: hij laat je zien hoe je een opbouw maakt die interessant blijft voor je luisteraars. Verder wordt gedemonstreerd hoe je je gitaargeluid kunt verbeteren door middel van effecten.

Schrijf je nu in!

Voor en na de demo

Om 13:00 uur is er een demo, over de nieuwe functies van Ableton Live 10 en de onlangs geüpdatete Push. Vind je dat ook interessant, schrijf je dan in via het andere inschrijfformulier. En tot slot is er voor iedereen, van 15:00 tot 16:00 uur, een Q & A. Deze is bedoeld voor het stellen van alle soorten vragen met betrekking tot Ableton Live, Push of looping. Ook is dat natuurlijk een goede gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere Live/Push-gebruikers.

Schrijf je in!

Plaats: Bax Music Goes
Datum: zaterdag 7 juli 2018
Tijd: 14:00 - 15:00 uur (met Q & A vanaf 15:00 uur)


Heb je vragen over Demo Gitaar Looping met Ableton Live & Push op 7 juli bij Bax Music Goes? Neem contact op met Bax Music

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bax Music
Olympiastraat 4
4462 GG Goes
Nederland

Zaterdag 7 juli 2018 van 14:00 tot 15:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bax Music

Bax Music (Bax-shop) is een klantgerichte en serviceminded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

 

Handige links:

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.