Gratis

DEMO-TOUR PIONEER XDJ-RX2 ANTWERPEN

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax Music

Stijfselrui 46

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Pioneer XDJ-RX2 is maar net gelanceerd maar wij kunnen je de eerste demo al geven. We hebben de komende vier weken demo's gepland staan zodat jij van Pioneer DJ specialist Jeroen Groenendijk kunt horen waarin de RX2 nu verschilt van zijn voorganger. Deze gratis demo's vinden plaats in onze winkels in Amsterdam, Rotterdam, Goes en Antwerpen. Schrijf je wel snel in, er is maar een beperkt aantal plekken!

Verbeterde versie

De XDJ-RX2 van Pioneer is voortgeborduurd op de succesvolle eerste versie. Vergeleken daarmee heeft hij acht performance pads per deck in plaats van slechts vier en zijn de decks op CDJ-wijze ingericht en de mixer op de manier van DJM-mixers. Zo ontstaat er nog meer uniformiteit en is er geen verschil tussen een NXS2-set in de club, de DDJ-controllers en je eigen RX2. Wil je meer te weten komen over de XDJ-RX2, kom dan langs bij deze demo! Je hoort dan ook meteen alles over de nieuwste versie van Rekordbox en alle functionaliteiten.

Demo

Als je de XDJ-RX2 van dichtbij wilt meemaken, kun je op de volgende dagen naar de volgende Bax Music winkels komen. De entree is gratis, maar schrijf je wel even in!

Plaats: Antwerpen
Datum:
zaterdag 7 oktober
Tijd:
14.00 – 17.00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax Music

Stijfselrui 46

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen