Gratis

Demonstratie Markt: Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eendrachtshoeve

Tuinweg 3

3284 XR Zuid-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

U bent van harte uitgenodigd voor de demonstratiemarkt op 28 juni. Tijdens deze namiddag kunt u de meest kansrijke initiatiefnemers ontmoeten en de meest veelbelovende initiatieven leren kennen.

Tijdens de demonstratiemarkt presenteren de initiatiefnemers zich aan het publiek. Daarnaast tonen zij de initiatieven ook op de daarvoor ingerichte markt. Aan het eind van de middag maakt de jury bekend welk initiatief wordt benoemd tot winnend initiatief. Er zal worden afgesloten met een borrel. Graag ontvangen wij u op 28 juni bij de Eendrachtshoeve!


  • Waar: Eendrachtshoeve, Tuinweg 3, Zuid-Beijerland
  • Wanneer: 28 juni 15:00-19:00
  • Wat: Demonstratiemarkt
  • Voor wie: initiatiefnemers, bedrijven en organisaties uit de Hoeksche Waard, belangstellenden, omwonenden uit de Hoeksche Waard-West, potentiële bezoekers en investeerders.

Programma

15:00 - Inloop

16:00 - Welkom & Aanleiding Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West

16:30 - Inspiratie presentatie door ondernemer

17:00 - Presentaties van de initiatiefnemers

18:30 - Bekendmaking winnende initiatieven

19:00 - Borrel


Meer informatie

Mail naar info@sohw.org

Website: http://beleefhoekschewaard.nl/ondernemen/natuurlijk-ondernemen-hww/


Over Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West

Binnen de Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West / Spuimonding trekken Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard, Gemeente Korendijk, Provincie Zuid-Holland, Wereld Natuur Fonds, Havenbedrijf Rotterdam en Natuurmonumenten gezamenlijk op.

Er is afgelopen maanden gezocht naar initiatiefnemers die natuur en ondernemerschap bij elkaar brengen binnen vier thema’s: recreatieactiviteiten, zakelijk, verblijf en horeca. Uit alle inzendingen heeft de organisatie een keuze gemaakt en zijn er acht initiatieven geselecteerd voor verdere ontwikkeling tijdens de bootcamp dagen. In drie bootcamp dagen worden zij begeleid door Outside Inc. De demonstratiemarkt is de afsluiting van dit programma.

Het doel van Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West is om initiatiefnemers van binnen en buiten de regio kennis te laten maken met de kansen die het gebied hen biedt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eendrachtshoeve

Tuinweg 3

3284 XR Zuid-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen