Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fokker Terminal

249 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Den Haag Onderneemt!

Over dit evenement

HET EVENEMENT IS IVM CORONA VERPLAATST NAAR 22 FEBRUARI 2022

Op 30 november vindt Den Haag Onderneemt! 2021 plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerdspeciaal voor Haagse ondernemers. Dit keer in de Fokker Terminal. Kom je ook? Meld je hier aan. Hierna ontvang je meer informatie over het programma en wanneer je je kunt inschrijven voor de workshops.

We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen anderhalf jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit, daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2021 met het thema: “Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd?”

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd kunnen bespreken. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Je ontvangt hierover nog meer informatie, hoe in te schrijven voor de workshops. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Familiebedrijf van het jaar 2021? Nomineer!

Tijdens dit event wordt ook de Haagse Parel uitgereikt. Dé ondernemersprijs vanuit de gemeente Den Haag voor Haagse bedrijven en personen wegens hun bijdrage aan de Haagse economie. Dit jaar met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven. Ben of ken je een familiebedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen de gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en of innovatie? Nomineer via info@eigenwijze-consultancy.nl o.v.v. de Haagse Parel.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Alles zal conform de RIVM-richtlijnen verlopen. Meer informatie? Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Hartelijke groet,

MKB Den Haag

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fokker Terminal

249 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Gemeente Den Haag i.s.m. MKB Den Haag

Organisator van Den Haag Onderneemt!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen