€ 195

Derwish Sufi Café & Friends

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Oude Molen / The Seven Hills

Wylerbaan 2

6561 KR Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Derwish Sufi Café & Friends

Over dit evenement

Programma & informatie performers

Via deze link kunt u het weekend programma lezen en downloaden. Wilt u weten wie de performers zijn? Maak kennis via deze link!

Introductie

Het concept van Derwish Sufi Café bestaat nu één jaar. Mensen die op zoek zijn naar zingeving en innerlijke rust voelen zich heel erg thuis. Het maakt niet uit wat je achtergrond, religie of levensvisie is, iedereen is welkom. Zoals de grote soefie Grootmeester Mevlana Rumi (1207-1273) heeft gezegd:

“Kom, kom weer, wie je ook bent, kom! Zoeker, vuuraanbidder of vriend van het verlaten. Kom! Kom ook al heb je je beloften 100 keer gebroken. Ons portaal is dat van de hoop. Kom zoals je bent.”

Het concept is uniek in Nederland. Sufi Café is te beschrijven als:

  • Het samenzijn van mensen die op zoek zijn naar zingeving, bezieling en innerlijke rust.
  • Een samenzijn van gebed en meditatie, van dans en muziek voor het hart.
  • Een samenzijn om te leren van de wijsheden van grote soefie grootmeesters
  • Een initiatief van mensen die vanuit hun hart willen bijdragen aan verbinding en compassie.
  • Gewoon samenzijn.

Weekend Programma

Omdat de avonden altijd volgeboekt zijn en veel vraag is organiseren we een speciale editie van het Sufi Café. Van 23 tot en met 25 oktober 2020 gaan we een vol weekend lang het concept organiseren. Met speciale gast optredens, voordrachten en verschillende workshops, uitgevoerd door verschillende mooie mensen die bereid zijn de schoonheid van hun talenten, inspiratie en expertise te delen met ons allemaal.

Klik hier voor het weekend programma en maak kennis met de performers!

Verblijf

We verblijven in het vakantiepark de Oude Molen in Groesbeek. Het is een 5-sterren locatie. Klanten waarderen de locatie met een 8.2.

De locatie heeft gedeelde slaapkamers voor 2-4 personen. Als deelnemer heeft u uw eigen bed, maar u deelt dus wel uw slaapkamer. Mocht u met meerdere personen komen dan houden we altijd rekening mee dat u samen op een kamer komt. Komt u als gezin dan krijgt u een eigen gezinskamer.

Maaltijden

U gaat heerlijk werelds eten. De maaltijden zijn halal en vegetarisch, bedoeld voor iedereen die bewust wilt eten. Heeft u een voedsel allergie? Laat ons per e-mail weten op het moment dat u zich heeft ingeschreven.

Kosten en deelname

All-in weekend ticket

De kosten voor deelname zijn € 195,- per persoon. Dit is inclusief uw verblijf op een gedeelde kamer, deelname aan het plenaire programma, deelname aan de (meeste)workshops en al het eten en drinken die verzorgd worden door een voortreffelijke en bijzondere chefkok en co.

U kunt een ticket kopen via deze pagina van Eventbrite:

Dagticket zaterdag of zondag

Wilt u alleen op de zaterdag of op de zondag deelnemen? Dat kan! Dan kost een dagticket voor de zaterdag € 95,- per persoon. De dagticket voor de zondag kost € 75,- per persoon. U kunt dan deelnemen aan het gehele programma van die dag en is inclusief lunch, maaltijd en drinken.

Let op: U kunt zich alleen registreren voor deelname door een mail te sturen naar: info@derwishadvice.com met als toelichting dat u wilt deelnemen aan het sufi Café & Friends event op de zaterdag of zondag. Dit is nodig omdat de dagkaarten gelimiteerd zijn. U krijgt dan bericht terug hoe u uw betaling kunt overmaken.

Media

Tijdens het Derwish Sufi Café & Friends weekend worden er opnames gemaakt voor de uitzending van De Barometer (RTL). Derwish Sufi Café is eerder ook al op de Nederlandse televisie uitgezonden. In de uitzending van Onderweg naar de Regio (RTL4) van 21 juni 2020 werd een bezoek gebracht aan Derwish Sufi Café.

Informatie

  • Mail naar: info@dewishadvice.com
  • Telefoon: 06 16521555 (Osman)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Oude Molen / The Seven Hills

Wylerbaan 2

6561 KR Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen