Verkoop beëindigd

Desem bakken met Bep (€59,-)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geurig, smaakvol en een heerlijk krokante korst: het lekkerste, authentieke desembrood bak je zelf! Of nouja, samen met Bep, je desemstarter.

Workshop

Wat maakt desembrood zo bijzonder? En belangrijker: hoe maak je het zelf? In de workshop leer je alles over natuurlijke gisten, verschillende granen en meel, benodigde werkmaterialen, het opstarten en onderhouden van een moederdeeg, het maken van luchtig deeg en het bakproces.

Wat krijg je?

Na de workshop ga je naar huis met een warm en geurend, zelfgebakken broodje. Ook krijg je je eigen Bep in een bakje mee naar huis. Je kunt dus direct van start in je eigen keuken. Als je haar goed verzorgt, kun je er jarenlang plezier van hebben!

De workshop is inclusief koffie, thee, boerenlunch met streekproducten en een wandeling naar de molen, door historisch Delfshaven.

Wat kost het?

Voor €59,- incl BTW mag je meedoen en hoef je nooit meer naar de bakker voor je verse desembrood.

Aanmelden

Na aanmelding via Eventbrite ontvang je binnen enkele dagen een factuur en reserveren we 7 dagen een plek voor je. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Met je aanmelding geef je aan onderstaande algemene voorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan:

Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 2 weken van tevoren. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie. Je kunt wel een plaatsvervanger sturen (wel graag van tevoren doorgeven).

Workshops gaan door bij deelname door minimaaal 8 personen.
Keukenboeren behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.
Deelname aan de workshops c.q. het gebruik van keukengerei, fornuis en oven is op eigen risico.

Sanne met door deelnemers gebakken zuurdesembrood

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen