Designroute 11.11.16
€ 39,95
Designroute 11.11.16

Designroute 11.11.16

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Zeeheldenkwartier

Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HOUD JIJ OOK VAN trends, design, wandelen en interessante mensen ontmoeten? Bezoek je graag TOPLOCATIES en verborgen plekjes in de stad? Ga dan mee met de Designroute en ONTDEK wat de stad te bieden heeft.

Het concept van de Designroute is om een groot en breed publiek kennis te laten maken met bijzondere locaties, mensen, ontwerpen en kunst. De route is speciaal geschikt voor woonprofessionals en bloggers, maar eigenlijk toegankelijk voor iedereen.

Wat kun je verwachten?

Een goed georganiseerde route langs FANTASTISCHE LOCATIES! Wandel mee en bezoek diverse hotspots, kijk mee achter de schermen bij enthousiaste ondernemers en AMBACHTELIJKE werkplaatsen. De route zit vol design, storytelling, historie en cultuur. INSPIRATIE gegarandeerd! Je zult vol ENERGIE en met mooie verhalen en foto’s de dag eindigen. Natuurlijk is er ook tijd om te shoppen onderweg als je dat wilt.

Alle routes zijn inclusief:

  • koffie/thee
  • persoonlijke gids
  • lunch met een drankje
  • alle rondleidingen en entreegelden
  • goodiebag

Prijs: 39,95 euro

Met deze stadswandeling leer je de stad op een leuke manier kennen. Je bezoekt verschillende toplocaties met ieder een eigen karakter onder leiding van een gids. Je ontmoet de mensen en luistert naar hun bijzondere verhaal. Juist die persoonlijke ontmoeting maakt het zo waardevol. Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen, foto’s te maken en (indien het een winkel betreft) vrijblijvend de producten te bekijken. Met de Designroute mag je altijd even in de keuken kijken of achter de schermen.

De Designroute richt zich op locaties en producten die zich kenmerken door ambacht, passie, noviteit of anderszins spraakmakende ontwerp.

Inschrijven: uitsluitend via Eventbrite. Bij boekingen via Eventbrite vind je gelijk de startlocatie en routebeschrijving, verdere nuttige informatie en is er de mogelijkheid om een factuur te printen indien je zakelijk meedoet aan de Designroute.

Volg Designroute op facebook, instagram of via twitter

Of ga naar www.designroutes.nl

Met veel PLEZIER laat ik je alle bijzondere plekken zien. Ga je mee?

Vanessa Kervezee

styliste | ontwerper | trendwatcher

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Zeeheldenkwartier

Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen