€ 45

Designroute | Den Haag | 16.09.17

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Espressissimo

Frederikstraat 72

2514 LM

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Houd jij ook van trends, design, wandelen en interessante mensen ontmoeten? Bezoek je graag toplocaties en verborgen plekjes in de stad? Ga dan mee met de Designroute!

Op 16 september wandelen we dwars door het mooie Den Haag. We starten om 10.00u met de beste koffie van Den Haag bij Esspressissimo. De Designroute eindigt om 14.00u.

De Designroute is niet 'zomaar' een stadswandeling en richt zich op locaties en producten die zich kenmerken door ambacht, passie, noviteit of anderszins spraakmakende ontwerp en een breed publiek hiermee kennis te laten maken. De route is speciaal geschikt voor ondernemende mensen, woonprofessionals en bloggers en heel nieuwsgierige mensen.

Wat kun je verwachten?

De goed georganiseerde route brengt je langs FANTASTISCHE LOCATIES! Bezoek diverse hotspots, kijk mee achter de schermen bij enthousiaste ondernemers en ambachtelijke werkplaatsen. Inspiratie gegarandeerd! Je zult vol energie en met mooie verhalen en foto’s de dag eindigen.

Alle routes zijn inclusief:

  • goed georganiseerd programma
  • koffie/thee/lekkers
  • persoonlijke gids
  • uitgebreide lunch met een drankje
  • alle rondleidingen en entreegelden
  • goodiebag

Prijs: 39,95 euro p.p. excl. btw

Met deze stadswandeling leer je een stad op een leuke manier kennen. Je bezoekt toplocaties met ieder een eigen karakter onder leiding van een gids. Je ontmoet de mensen en luistert naar hun bijzondere verhaal. Juist die persoonlijke ontmoeting maakt het zo waardevol. Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen, foto’s te maken en vrijblijvend producten te bekijken. Designroute mag altijd even in de keuken kijken of achter de schermen.

Inschrijven: via Eventbrite. Bij de boeking via Eventbrite krijg je automatisch een paar dagen voor aanvang informatie over de startlocatie en routebeschrijving, verdere nuttige informatie en is er de mogelijkheid om gelijk een factuur te printen, indien je zakelijk meedoet aan de Designroute. Geef dieetwensen direct door via contact@designroutes.nl

Volg Designroute op facebook, instagram of via twitter.

Of ga naar www.designroutes.nl

Met veel plezier laat ik je alle bijzondere plekken zien. Ga je mee?

Vanessa Kervezee

styliste | ontwerper | trendwatcher


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Espressissimo

Frederikstraat 72

2514 LM

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen