Destiny by Design
€ 174,50 – € 279,52
Destiny by Design

Destiny by Design

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

YWAM Amsterdam

18 Kadijksplein

1018 AC Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Destiny by Design-training helpt je om je roeping te vinden en is erop gericht dat jij tot bloei komt zoals God jou heeft bedoeld. Hij heeft jou Dromen, Ervaringen, Soulprint, Identiteit, Gaven en een Netwerk gegeven. Stap voor stap leer je deze onderdelen met elkaar te verbinden en kun je (her)ontdekken wat Gods droom is voor jou en waar jouw passie ligt.

Deze cursus is ontwikkeld met het verlangen om mensen in hun bestemming te brengen. Een cursus met veel dynamiek waarbij je gegarandeerd niet blijft stil zitten. Veel interactieve momenten, opdrachten en ook enkele creatieve momenten. Deze worden allemaal gebruikt om tot een grotere openbaring dat jij UNIEK bent en Zijn plan voor jou uniek is. Naast de lessen is er ruimte voor persoonlijke coaching en feedback.

Ga op avontuur en ontdek in je leven, waar er misschien wel gebieden nog zijn bedekt. Dare to Dis-Cover!

Dit is een van de reacties van onze cursus:

“Schitterende en krachtige boodschap! Een week waarin je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke proces: veel compassie en de planning is ondergeschikt aan dat wat nodig is voor de deelnemers in de groep. Voor mij was het in één woord life-changing. Ga weer naar huis met nieuwe hoop, perspectief en een groot verlangen naar meer van Gods waarheid.”

http://ywamamsterdam.com/en/event/destiny-by-design

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

YWAM Amsterdam

18 Kadijksplein

1018 AC Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen