Gratis

DHPA & ISPConnect Online Netwerkbijeenkomst - ‘Cloud offerings & the role o...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 4 juni aanstaande organiseert DHPA in samenwerking met ISPConnect haar tweede netwerkbijeenkomst van 2020. Deze meeting is een online meeting. En we denken een leuk online alternatief te hebben gevonden voor onze reguliere bijeenkomsten.

De gevolgen van de Corona pandemie voor hosters is natuurlijk een item waar we het over gaan hebben met elkaar. Hoe beïnvloedt het je organisatie, de business, de vooruitzichten. Met het thema “Cloud offerings & de rol van de MSP's” wordt gekeken naar welke platformen of diensten nu kansrijk zijn in de markt en wat de rol van de lokale Managed Service Provider daarbij is. Versnelt Corona de beslissing voor aanpassingen in en van het platform voor hosters? We zullen een aantal aanbieders aan het woord laten in hoe zij met MSP’s willen samenwerken om een beter aanbod richting klanten mogelijk te maken. Vragen als wie beheert en biedt het platform aan, wat is dan de rol van de resellende partij en is toegevoegde waarde gebaat bij deze rolverdeling, komen aan de orde. Naast de presentaties door een aantal lokale aanbieders gaan we met elkaar in discussie over rol en nut van deze multi-tier constructies. De voors en de tegens, en de alternatieven. Wat als een hoster gewoon primair bij haar eigen platform wil blijven. Is het een zwart-wit keuze? Scenario’s dus.

Dit nieuwe online format is nieuw voor ons en voor jou. Maar het wordt een welkome afwisseling op al die conference calls en videocalls, in de zin dat we je interessante inhoud, interactie en een leuk samenzijn willen bieden. Natuurlijk maken we gebruik van online middelen, maar we steunen bijvoorbeeld met onze netwerkborrel de lokale middenstand bij jou in de buurt. We houden een live enquete, we bespreken de resultaten en we hebben een live chat zodat iedereen zijn inbreng kan hebben of een vraag kan stellen.

Programma:

15.00 – 15.10 uur:
Opening en welkom - Ruud Alaerds (DHPA) en Simon Besteman (ISPConnect)

15.10 – 15.25 uur:
Aanbod van cloud diensten – marktsituatie en ontwikkelingen rond platform keuze
Presentatie door marktanalist Pim Bilderbeek, The METISfiles

15.25 – 15.35 uur:
Pitch door aanbieder van platform of IaaS voor MSP’s
Uniserver – Emile Schouwstra

15.35 – 15.45 uur
Pitch door een aanbieder van platform of IaaS voor MSP’s
Fundaments – Rik Koenen

15.45 – 15.55 uur
Pitch door een aanbieder van platform of IaaS voor MSP’s
EGP – Marga Reuver

15.55 – 16.05 uur
Pitch door een aanbieder van platform of IaaS voor MSP’s
ALSO - Tristan van de Bos

16.05 – 16.15 uur
Pitch door een aanbieder van platform of IaaS voor MSP’s
Arrow - Remco Kuypers

16.15 – 16.30 uur:
Panel met bespreking van de resultaten van de enquete vragen
Paneldiscussie wordt geleid door Simon en Ruud

16.30 – 16.40 uur: Netwerkborrel
Beelden van memes over Corona, beelden uit onze sector, discussie en interactie

16.40 uur Afsluiting sessie

Let op: deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers en partners en voor ISPConnect leden en partners of op uitnodiging van de directie of het bestuur. Aanmeldingen die niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen worden geannuleerd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen