Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Naarderbos

IJsselmeerweg 100

1411 DL Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 24 mei 2018 brengt de DHPA de movers en shakers van de digitale sector bij elkaar tijdens de tweede editie van haar eigen festival: DHPA TechFest. Tijdens dit festival, van en voor de hosting- en internet branche, staat kennis centraal en worden de kansen en successen van de sector uitbundig gevierd.

Work hard, play hard
Het belang van de sector haalde de afgelopen jaren meerdere keren het nieuws: de digitale sector groeit, juist in Nederland. Met steeds meer nieuwe datacenters, hosting experts en SaaS oplossingen is de branche niet meer weg te denken uit de Nederlandse economie. Daarom biedt de DHPA dit jaar niet alleen een kwalitatief hoogstaand programma maar zet zij in op dat waar ze goed in is: verbinden. TechFest belooft, net als ieder ander zichzelf respecterend festival, alle zintuigen te prikkelen.

Op het hoofdpodium worden keynotes van internationale allure geprogrammeerd. Daarnaast is er ruimte voor technische en strategische workshops. Naast serieuze onderwerpen organiseert DHPA als vanouds het NK Serverwerpen, is er tijd om te netwerken en is er plaats voor livemuziek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Naarderbos

IJsselmeerweg 100

1411 DL Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen