€ 425 – € 495

Meerdere data

Dialoog en Besluitvorming: Use the wisdom of the tribe! (Train the Trainer)...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Verbindingh

Boschstraat 51

5301AB Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe faciliteer je een open dialoog met grote groepen mensen? En dat rondom een case van belang?

Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op en bouw je tergelijkertijd aan vertrouwen? Hoe breng je energie in een organisatie die zich in een transitiefase bevindt? Hoe begeleid je als trainer/ coach de leider of manager gedurende een consultatie proces? Maak kennis met UbuntuManagement en de UbuntuVergaderKring.

Tijdens deze training kom je in contact met diverse andere trainers en coaches en ga je samen met hen en mij, op interactieve wijze, aan de slag met een casus. Hierin leer je, na een introductie over Ubuntu management, terwijl je zelf actief participeert in de UbuntuVergaderKring, deze dialoog te faciliteren. En daarmee heb je het kloppende hart van UbuntuManagement te pakken!

In handige processtappen, time outs, reflectie momenten en oefeningen, reik ik je de kennis en vaardigheden aan die je daarvoor nodig hebt. Je kunt je die dag bekwamen in het begeleiden en faciliteren van deze prachtige dialoogvorm. Op het einde van de dag kun je zelf deze UbuntuVergaderKring leiden en leiders/managers, MT’s helpen om besluitvorming vanuit draagvlak te laten plaatsvinden.Meer informatie vind je op www.leontinevanhooft.nl

Bij deze training krijg je mijn managementboek: 'De weg naar bruto mondiaal geluk', gratis. Het stond in de top 10 selectie van Managementboek van het Jaar 2017.

Deze Train the Trainer Dialoog & Besluitvorming is speciaal bedoeld voor separate trainers en coaches, die graag de methodiek van de UbuntuvergaderKring willen leren en er zelf graag mee aan de slag willen. Waarom? Omdat ik regelmatig verzoeken krijg dit te organiseren en faciliteren. ZZP ers of kleine organisaties kunnen nu eenmaal niet zomaar aanschuiven bij een in-company training. Daardoor is het voor hen vaak moeilijker om aan deskundigheidsbevordering te doen.

Je hebt dus nu als trainer of coach de kans om deze training te volgen en bekend te raken met de UbuntuVergaderKring methodiek om er vervolgens direct mee aan de slag te kunnen. Een unieke aanbod. Het rendement van deze training wordt het beste bereikt met 6 tot 12 deelnemers. Vol is dus vol.

Sawubona!

Leontine van Hooft

Delen met vrienden

Locatie

De Verbindingh

Boschstraat 51

5301AB Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen