Dialoogbijeenkomst A. Nouri Plein

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tuinstadhuis (Stadsdeelkantoor Nieuw - West)

Plein 40-45 1

1064 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 19 december organiseren wij een speciale bijeenkomst met betrekking tot het Nigel de Jong Plein. Het Nigel de Jong Plein wordt volgend jaar officieel het A. Nouri Plein.

We willen het plein extra aandacht geven en het gedachtegoed van Abdelhak in het nieuwe plein terug laten komen. Daarnaast zien we het plein als start van verbinding met de wijk. We willen de verbinding met de wijk en de bewoners/Amsterdammers versterken. We willen van Geuzenveld een plek maken waar alle buurtbewoners en bezoekers welkom zijn en met plezier bij elkaar komen met het A. Nouri Plein in het hart van de wijk.

Plannen, Ideeën en Suggesties
Op 19 december wordt een presentatie gegeven over de eerste plannen voor het plein. Naast het presenteren van de plannen voor het plein is de organisatie tijdens de speciale avond ook op zoek naar ideeën en suggesties van buurtbewoners en geïnteresseerden om de verbinding in de stad te versterken.

Onder de gastsprekers bevinden zich o.a. Emre Ünver, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Nieuw-West, Henk Spaan, sportjournalist en schrijver van het boek “Nouri: De Belofte”, Humberto Tan, tv-presentator, Jolanda Hogewind, directeur van het Calvijn College, de school waar Abdelhak Nouri op heeft gezeten en Soufiane Touzani bekend van Touzani TV. Performers The Preacher & MC Aldrin geven een humorvolle noot aan de avond. Spoken Word Artiest Dean Arma gaat op unieke wijze een samenvatting van de avond geven.


Let op! Aanmelden is verplicht

Wij zien u graag op 19 december

Datum en tijd

Locatie

Tuinstadhuis (Stadsdeelkantoor Nieuw - West)

Plein 40-45 1

1064 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen