€ 15 – € 45

Diamonds Conference 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Diamonds Conference 2019 belooft weer heel bijzonder te worden.

4 & 5 oktober is de vierde editie van de jaarlijkse vrouwen conference. Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Jouw waarde en Gods bestemming op je leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen- dat is de missie van Diamonds.

Diamonds Conference bruist elk jaar van creativiteit, gezelligheid en inspiratie. We komen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we als vrouwen elkaar aanmoedigen en inspireren.


“Als vrouwen spelen we een cruciale rol in de maatschappij. Het leven lijkt op een wildernis vol gebeurtenissen die leuk en mooi, maar ook verdrietig en pittig kunnen zijn. God geeft aan alles inhoud, zodat je niet langer doelloos rond hoeft te dwalen. En dan is de vorming van de wildernis ineens onderdeel van een hemelse bestemming. Ik kijk er naar uit om dit met elkaar te beleven.

Ilona


Naast Ilona Paauwe als host en inspirerende spreekster, en het DoorBrekers worshipteam, hebben we dit jaar een speciale gastspreekster: Lisa Bevere.

Lisa Bevere is een veelgevraagde spreekster en New York Times best-selling auteur van o.a. Without Rival, Fight Like a Girl, Lioness Arising en Girls with Swords. Ze weet vrouwen in hun kracht te zetten door Gods waarheden op een praktische manier te verbinden aan alledaagse onderwerpen. Het onderscheidende en gepassioneerde onderwijs van Lisa Bevere is vol van bijbelse waarheden op een praktische, toepasbare manier.

Lisa is moeder van vier zonen en oma van drie kleinkinderen. Ze heeft een bewogen hart voor onrecht. Als voorvechter voor verandering, daagt ze anderen uit om een oplossing te bieden voor problemen dichtbij en ver weg. Samen met haar man John Bevere heeft ze Messenger International opgericht, een stichting die onderwijst, redt en anderen bereikt.

“We zijn heel blij met wat Lisa Bevere brengt en geloven dat God haar ook tijdens de conference zal gebruiken om honderden vrouwen in hun kracht te zetten.”. - Ilona Paauwe


PROGRAMMA

Vrijdag - DAY 1

19:00 - Session 1

Zaterdag - DAY 2

10:00 - Session 2

LUNCH BREAK

14:00 - Session 3

DINNER BREAK

19:00 - Session 4


Meer informatie over Diamonds vind je op www.DoorBrekers.nl/Diamonds

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen