€ 7,50

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Plan C

1 Slepersvest

3011MK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laten wij ons even voorstellen! Wij zijn evenementenbureau De Drijfveer (o.l.v. de Hogeschool Rotterdam) bestaande uit vier communicatiestudenten. Wij zijn gevraagd door Het Familiehuis Daniël den Hoed Rotterdam om een evenement te organiseren. Dit om geld in te zamelen voor het nieuwe Familiehuis waar familieleden van kankerpatiënten, die behandeld worden in het Erasmus MC, een bed dichtbij te bieden.

Omdat het Erasmus MC gaat verhuizen, moet Het Familiehuis natuurlijk mee verhuizen om op zwaaiafstand te blijven. Hiervoor is er natuurlijk veel geld nodig en daar proberen wij ons steentje aan bij te dragen.

Wij organiseren de open mic middag: Dichtbij. Tijdens deze middag zullen spoken word artiesten inspirerende woorden met ons delen. Ps: er is nog ruimte in ons programma, dus ben jij of ken jij iemand die graag op het podium wilt staan om zijn talent te delen en een Rotterdams goed doel te steunen stuur dan een mailtje naar 0935113@hr.nl.

Een open mic middag brengt mensen samen en dat is precies waar Het Familiehuis voor staat! Wij zijn erg enthousiast en ontzettend gemotiveerd om een geweldig evenement neer te zetten voor Het Familiehuis.

Hoe mooi zou het zijn om samen ons steentje bij te dragen voor de bouw van het nieuwe Familiehuis!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Plan C

1 Slepersvest

3011MK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen