€ 17,61 – € 19,69

Dichtbij Tour Peter van der Hurk / Enschede (OV)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Hoge Boekel

Hoge Boekelerweg 410

7532RE Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Peter van der Hurk de bekendste paragnost van ons land laat u zien en ervaren dat er meer bestaat tussen hemel en aarde, hij doet dit op een niet zweverige manier met de nodige Haagse humor en dus heel ontspannen.
Tijdens deze show loopt Peter tussen de gasten door en doet zijn readings dus of u nu achter in de zaal zit of links voorin Peter komt zoals de titel van zijn tour al beschrijft... DICHTBIJ!
Zo heeft iedereen een gelijke kans om aan de beurt te komen en veelal zijn de reacties van gasten die niet aan bod kwamen dat ze veel gehad hebben aan de readings die anderen kregen. Kortom de show meemaken is op zich al een belevenis met mooie readings een avondje uit met een lach én een traan.

Wie is Peter:
Peter van der Hurk is Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend.

Hij communiceert met overledenen en beantwoord hiermee vele vragen die normaal niet meer beantwoord kunnen worden. Vele mensen heeft hij geholpen en hen in de goede richting gewezen. Duizenden hebben reeds zijn demonstratie avonden bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.

In 2008 wint Peter het RTL4 programma 'Het Zesde Zintuig' en wordt daarmee een alom bekende persoonlijkheid. Daarna is hij een vaste paragnost bij 'Het Zesde Zintuig-Plaats Delict' waar paragnosten hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in zogenaamde 'cold cases' van de politie... én met succes! In 2016 krijgt Peter de erkenning van de lezers van ParaVisie die hem bekronen tot ' Medium van het jaar 2015/2016'. Peter heeft alle landen van de wereld reeds bezocht en overal liet hij een diepe indruk achter. Vele keren per jaar gaf en geeft hij nog steeds demonstraties van zijn helderziendheid en legde hij contact met overledenen. Ook zijn paranormaleshows de 'Dichtbij Tour' genaamd waar Peter momenteel door het land mee tourt, met een hoog entertainment gehalte worden zeer druk bezocht.

Wat houdt de show in:
De show duurt gemiddeld 2 uren en is een show met een lach en een traan.
Peter laat in zijn shows zien dat er meer bestaat tussen hemel en aarde, dat er wel degelijk contact te leggen is met overledenen.
Vragen die voor vele mensen onbeantwoord bleven worden op deze avond via Peter tóch beantwoord.
Kortom een show die je niet wil én niet mag missen!

Zijn uw tickets niet binnen gekomen? Neem dan contact op met Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/support

méér info of tickets bestellen als u bijvoorbeeld géén internetbankieren heeft:
Tel. 0634022355
Mail: info@all4entertainment.nl

Veelgestelde vragen:

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Een foto waarop de ogen van de persoon goed zichtbaar zijn dit mag een overleden persoon zijn maar ook zéker iemand die nog onder ons is dus een kind, familielid, vriend of anders...
Een sierraad of voorwerp van iemand die is overleden of van iemand die nog onder ons is.

Doet Peter readings van een telefoon?
Nee... dit kan tijdens een show niet omdat het beeld uitvalt of de foto wegspringt of iemand belt of appt!
Wel kun je het proberen bij de collega's van Peter die meereizen met de show en readings geven tegen betaling.

Mag ik bij binnenkomst mijn sierraad, foto of voorwerp ergens inleveren?
Nee LET OP alléén op aangeven van medewekers van 'Team van der Hurk' mag u iets inleveren verder wordt u verzocht uw sierraad, foto of voorwerp op uw schoot te houden of binnen handbereik!

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Info@all4entertainment.nl of 0634022355
Géén privé readingafspraken via dit nummer!

Doet Peter nog privé readings?
Jazeker, weliswaar minder dan vroeger maar zeker nog te boeken via het telefoonnummer op www.petervanderhurk.nl/privereadings/

DE DEUREN GAAN EEN UUR VOOR AANVANG VAN DE SHOW OPEN.
BIJ ELKE SHOW ZULLEN ER EEN AANTAL COLLEGA FOTO/VOORWERP LEZERS AANWEZIG ZIJN WAAR U TEGEN EEN BETALING VAN 10,- EEN 10 MINUTEN DURENDE KENNISMAKINGSCONSULT KUNT KRIJGEN.
HEEFT U EEN DINER / 2 GANGENMENU / BUFFET VOORAF MEEGEBOEKT MELDT U ZICH DAN VANAF 17.30u / 18.00u OP DE LOCATIE DAN HEEFT U HET VOORRECHT VOOR DE ZAALDEUREN OPENGAAN EEN PLAATS UIT TE ZOEKEN IN DE ZAAL!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Hoge Boekel

Hoge Boekelerweg 410

7532RE Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen