€ 39,95

Dien het verhaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Look Up

51 Prins Hendrikkade

1012 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Leer je verhaal kennen en je rol daarin spelen om vervolgens een scène te gaan schoppen waar je dan ook komt en met wie je dan ook bent.

Over dit evenement

Dien het verhaal

Ik kan alleen antwoord geven op de vraag: 'Wat moet ik doen?', als ik antwoord kan geven op de vraag die hieraan voorafgaat: 'In welk verhaal bevind ik mij?' (Alasdair MacIntyre)

Deze inspirerende (op zichzelf staande) workshop neemt je mee in de tweede spelregel van Improv the World. Door de unieke combinatie van toegepaste improvisatie (toegankelijk voor iedereen) en eeuwenoude inspiratie (open voor iedereen) bied ik je een levenskunst waarmee je jouw leven ten volle aan kunt leren gaan. En de wereld een stukje mooier wordt.

De spelregel 'dien het verhaal' laat zien hoe we door en door verhalende wezens zijn. Als ik je zou vragen iets over jezelf te vertellen, dan volgt er waarschijnlijk een verhaal of een reeks verhalen. Niet alleen over waar je nu bent, maar ook over hoe je hier bent gekomen. Verhalen over de ervaringen, ideeën en mensen die je leven hebben gevormd. En misschien ook verhalen die je richting geven. Toch zijn we ons vaak niet zo bewust van de verhalen die ons bepalen.

Tijdens deze workshop cultiveer je dit bewustzijn en ontdek je je eigen (helden)verhaal. Om goed te kunnen improviseren (en om dus vol te kunnen leven), om erachter te komen wat te doen, helpt het om te weten in welk verhaal je je bevindt. Er ligt altijd een bedoeling of een intentie onder al ons improviseren, het is nooit zomaar wat doen. En zo is het ook in het leven.

Door een groter verhaal te leren dienen kom je daadwerkelijk vooruit.

Tijdens de workshop van 2,5 uur doen we verschillende oefeningen, reik ik allerhande inspiratie aan, is er ruimte voor reflectie en gesprek en:

  1. Krijg je zicht op je huidige verhaal waar je al in speelt en leeft
  2. Ontdek je een hele nieuwe wereld van allerlei beschikbare verhalen
  3. Ontwikkel je een dieper besef van de kracht en noodzaak van verhalen
  4. Leer je jouw eigen verhaal onderscheiden, kiezen en (bij)sturen
  5. Neem je stappen in het opnemen van je rol om scènes te gaan schoppen

Voor €39,95 heb je een avond vol spel, verwondering, inzichten en plezier en meer dan genoeg concrete ideeën en handvatten om mee naar huis te nemen voor de rest van je leven. En natuurlijk zorg ik voor diverse dranken en hapjes.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

BEWEGING | BEZINNING | BEZIELING

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Look Up

51 Prins Hendrikkade

1012 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen