Gratis

Digibieb-lab: Workshop 'programmeren'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oirschot

Loop 71

Oirschot

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop ‘programmeren’

"Ik denk dat iedereen in dit land moet leren hoe je een computer moet programmeren, omdat het je leert hoe je moet denken." – Steve Jobs

Problemen oplossen en de juiste stappen zetten om tot deze goede oplossing te komen, dat leer je met programmeren! Binnen het onderwijs en het beroepsleven neemt programmeren een steeds belangrijkere rol in. De basis voor de digitaliserende toekomst is het nieuwe programmeren, een vaardigheid die onmisbaar is!

Digibieb-lab
Bij Bibliotheek De Kempen ontdek je het nut van programmeren tijdens de workshop op maandag 27 november in het Digibieb-lab. In het nieuwe Digibieb-lab kun je op 27 november vrij experimenteren met nieuwe media. De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod. De workshops worden begeleid door digitale experts, die je meenemen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mediawijsheid. Want, mediawijze burgers zijn burgers die in staat zijn actief te participeren in de samenleving met gebruik van nieuwe media.

De workshop ‘programmeren’
Tijdens de workshop ‘programmeren’ bouw je in een team een parcours waarin je een robot met sensoren programmeert. Met bijvoorbeeld een ‘kleurensensor’ en een ‘afstandsensor’ (ultrasone sensor) geef je de robot opdrachten.

Datum: Maandag 27 november

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: Bibliotheek De Kempen, vestiging Oirschot

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oirschot

Loop 71

Oirschot

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen