Gratis

Digitaal spreekuur sociaal culturele projecten

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij een goed idee of plan om cultuurparticipatie in te zetten om meer mensen mee te laten doen aan kunst en cultuur. Meld je aan.

Over dit evenement

Een nieuw jaar betekent vaak ook nieuwe plannen. Heb jij een goed idee om meer mensen mee te laten doen aan kunst en cultuur? Of een concreet plan om cultuurparticipatie in te zetten om de toegang tot de samenleving te verbeteren? Onze adviseurs denken graag tijdens een online speeddate of uitgebreider adviesgesprek met je mee.

Leg jouw vragen voor aan de adviseurs van Kunstloc Brabant. We geven je graag persoonlijk en gericht advies om je idee of plan een stapje verder te helpen. Zo kunnen we feedback geven op je aanvraag bij de regeling Samen Cultuurmaken van Fonds voor Cultuurparticipatie of bij het Buurtcultuurfonds Noord-Brabant. Ook kunnen we tips geven voor andere financieringsmogelijkheden. Maar misschien is je plan nog niet zo concreet en vind je het bijvoorbeeld fijn om te sparren over bijvoorbeeld interessante partners?

Tijdens speeddates en adviesgesprekken op 25 januari (vol) en 10 februari gaan we in op jouw vragen en plannen. Kies welke van deze mogelijkheden het best bij jou past.

Optie 1 - Speeddate: Ik heb een idee, maar ik weet niet waar ik moet beginnen

  • Online gesprek van 15 minuten
  • Globale adviezen en tips voor jouw idee, om je op weg te helpen

Optie 2 - Adviesgesprek: Ik heb al een plan

  • Online gesprek van 45 minuten
  • Stuur ons voorafgaand een (concept) plan van max 4 pagina’s
  • Laat ons weten met welk deel van je plan we je kunnen helpen
  • LET OP: Deel je plan uiterlijk 1 week voor je afspraak met ons

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kunstloc Brabant

Organisator van Digitaal spreekuur sociaal culturele projecten

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen