€ 422,29 – € 503,30

Digitaal tekenen met iPad en Procreate

Venster Acties en details

Vanaf € 422,29

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Aan de hand van eenvoudige tekenoefeningen wegwijs in de basismogelijkheden van Procreate om toe te passen in je eigen tekeningen

Over dit evenement

Heb je de basisbeginselen van het zakelijk tekenen al redelijk onder de knie, heb je een iPad met het programma Procreate maar heb je geen idee waar je moet beginnen? En wil je graag aan de slag met het bouwen aan een digitaal ‘visueel woordenboek’, zodat je je visuals makkelijk kunt (her)gebruiken in verschillende toepassingen? Dan is deze training iets voor jou.

In een dag gaan we je aan de hand van eenvoudige tekenoefeningen wegwijs maken in de basismogelijkheden van Procreate, zodat je dat in je eigen tekeningen kunt toepassen.

Waarom Procreate?

Er zijn talloze tekenprogramma’s beschikbaar en ieder programma heeft zijn eigen voordelen, eigenaardigheden en toepassingen. Onze tekenaars werken meestal met Procreate: de mogelijkheden om te tekenen, aanpassingen te doen en te delen zijn voor de meeste toepassingen uitstekend. Het is een prettig en intuïtief programma waarin je snel wegwijs kunt worden.

Wat ga je leren?

 • De basisinstellingen voor een prettig gebruik van Procreate
 • Je eigen set aan favoriete tekenpennen maken en gebruiken (en je ontvangt onze favorieten)
 • (In)kleuren en een kleurenpalet maken
 • Handig werken met lagen
 • Importeren en exporteren
 • Knippen, schuiven, plakken, samenvoegen
 • Een handige workflow bij het digitaal tekenen
 • Tips en trucs

Aan het eind van de dag ben je vertrouwd met de basismogelijkheden van Procreate en kun je die meteen inzetten voor het maken van tekeningen.

Wat neem je mee?

Neem je iPad met (de laatste versie van) Procreate mee. Het is mooi als je een Apple Pencil hebt, maar niet noodzakelijk. Heb je wel een iPad + Procreate maar werkt de Apple Pencil niet? Dan kan een stylus prettig zijn om mee te werken.

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail of Skype) om feedback en tips te vragen over de digitale tekeningen die je hebt gemaakt.Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Praktisch

 • Deze training gaat door bij minimaal 5 deelnemers, er is plek voor maximaal 10 deelnemers NB: om trainingen toch door te kunnen laten gaan, kan het aantal beschikbare plekken afwijken van het normaal aantal maximum deelnemers. 
 • Locatie: Europalaan 2 in Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)*
 • Inclusief: koffie/thee, versnaperingen, lunch, het Betekenboek van de Betekenaar en een verrassingspakketje materialen

*Onder voorbehoud van de steeds veranderende maatregelen die door de overheid worden gesteld, vinden onze training of live of per Zoom plaats. Indien een training via Zoom plaats vindt, wordt het tekenmateriaal en de handout per post toegestuurd. De dag wordt dan gegeven op de geplande trainingsdatum en -tijd

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

 • Early bird ticket: € 349,- (inschrijven tot 2 weken voor de training)
 • Normal ticket: €399,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen