€ 301,29 – € 361,79

Meerdere data

Digitaal tekenen met iPad en Procreate

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitaal tekenen met iPad en Procreate
Heb je de basisbeginselen van het zakelijk tekenen al redelijk onder de knie, heb je een iPad met het programma Procreate maar heb je geen idee waar je moet beginnen? En wil je graag aan de slag met het bouwen aan een digitaal ‘visueel woordenboek’, zodat je je visuals makkelijk kunt (her)gebruiken in verschillende toepassingen? Dan is deze training iets voor jou.
In een dag gaan we je aan de hand van eenvoudige tekenoefeningen wegwijs maken in de basismogelijkheden van Procreate. Ook als je nog niet heel veel hebt gedaan met tekenen, maar je daar wel verder in wilt ontwikkelen, ben je van harte welkom.

Waarom Procreate?
Er zijn talloze tekenprogramma’s beschikbaar en ieder programma heeft zijn eigen voordelen, eigenaardigheden en toepassingen. Onze tekenaars werken meestal met Procreate: de mogelijkheden om te tekenen, aanpassingen te doen en te delen zijn voor de meeste toepassingen uitstekend. Het is een prettig en intuïtief programma waarin je snel wegwijs kunt worden.

Wat ga je leren?

 • De basis van het visueel communiceren, en dan digitaal

 • Het werken met lagen

 • Je eigen set aan favoriete tekenpennen maken en gebruiken

 • (In)kleuren en een kleurenpalet maken

 • Importeren en exporteren

 • Knippen, schuiven, plakken, samenvoegen

 • Een handige workflow bij het digitaal tekenen

 • Tips en trucs

Aan het eind van de dag ben je vertrouwd met de basismogelijkheden van Procreate en kun je die meteen inzetten voor het maken van tekeningen.

Wat neem je mee?
Neem je iPad met Procreate mee. Het is mooi als je een Apple Pencil hebt, maar niet noodzakelijk. Heb je wel een iPad + Procreate maar werkt de Apple Pencil niet? Dan kan een stylus prettig zijn om mee te werken.

Na afloop
Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail of Skype) om feedback en tips te vragen over de digitale tekeningen die je hebt gemaakt.
Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Hoe, waar en wanneer

 • In deze training is plaats voor maximaal 10 deelnemers

 • Locatie: Europalaan 2 in Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)

 • Inclusief: koffie/thee, lunch en werkboekje

Investering (prijzen zijn ex. BTW)
Early bird ticket: € 249,- (inschrijven tot 2 weken voor de training)
Normal ticket: €299,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen