€ 320 – € 345

Digital Sports Day 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Supernova, Jaarbeurs Utrecht

Croeselaan 6

3521 CA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VERSNEL NU JE DIGITALE STRATEGIE!

Digital Sports Day is hét educatie evenement van het jaar als het gaat om digitale marketing en online kennis die je kunt gebruiken in de sport. Met 20 digitale expert sessies, 3 unieke keynotes van internationaal niveau en 30 persoonlijke Q&A sessies is dit de dag waarop jij je kennis en vaardigheden up-to-date kan brengen.

Naast de inspirerende keynote sprekers kun je op de dag je eigen persoonlijke programma samenstellen. Kies uit de sessies die bij jouw kennisbehoeften passen. Het programma is opgebouwd langs drie verschillende programmalijnen: Social Media & Fan Engagement, Content Creatie & User Experience en Digitale Campagnes & Technology.

Digital Sports Day 2018 vindt plaats op de meest sprankelende locatie van Europa, Supernova in de Jaarbeurs Utrecht. Een mega inspirerende omgeving om samen met 500 collega’s binnen één dag nieuwe kennis op te doen, je netwerk te vergroten en met de beste experts in contact te komen.

Reguliere inschrijving = €345,- per inschrijving*
Team inschrijving = €320,- per inschrijving*

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Naast iDeal, CreditCard en PayPal is het mogelijk om de inschrijving via factuur te betalen. Deze factuur krijg je na inschrijving automatisch per mail toegestuurd. Om in sporttermen te blijven: let’s go en schrijf je direct in.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Supernova, Jaarbeurs Utrecht

Croeselaan 6

3521 CA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen