Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Digital Wednesday #7 - Digital & IoT

Digital Wednesday

Woensdag 30 augustus 2017 van 18:30 tot 22:00 (CEST)

Digital Wednesday #7 - Digital & IoT

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Ticket, incl. 1 consumptiebon
Dit zijn de reguliere tickets voor Digital Wednesday bezoekers
16 Tickets 30 aug. 2017 Gratis  
Tickets Founding Members, incl. 1 consumptiebon
Tickets voor persoonlijk genodigden door Philips Lighting, DLL, Valtech, NewPeople, ReplaceDirect en Lubbers De Jong. Incl. 1 consumptiebon.
17 Tickets 30 aug. 2017 Gratis  

Deel Digital Wednesday #7 - Digital & IoT

Evenementgegevens

Waarschijnlijk zit je nu nog in de vakantiemodus, maar wanneer je straks weer gaat werken, hebben we alvast een fijn begin voor je. En ga je niet op vakantie dan heb je alvast iets om je op te verheugen. Want tijdens editie 7 van Digital Wednesday, nemen drie sprekers met verschillende achtergronden je mee in de wereld van IoT. Het Internet of Things biedt oneindig veel mogelijkheden voor slimme oplossingen, bijzondere ervaringen en gebruikersgemak. Mis het niet en schrijf je snel in!

 

Spreker 1: We kunnen licht verbinden aan het internet, maar waarom zouden we? (Hellen van der Plas)
Hellen (Philips Lighting) neemt je mee in de wereld van Philips Hue, met 5 jaar learnings als leidraad. Het IoT heeft de levens van consumenten op vele vlakken veranderd en licht staat in de top 3 van belangrijkste categorieën in Smart Home. Waarom een Open Systeem? Voor welke partners is gekozen? Welke rol speelt de retailer? Hoe pak je de marketing van een opkomende, nieuwe categorie aan? En: what’s next..?


Spreker 2: De toekomst van IoT (Bas Boorsma)
Bas vertelt over hoe de maatschappij en organisaties zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Wat zijn de kernelementen waar je nu in je IoT-strategie op moet investeren? De noodzaak van nieuwe ecosystemen, een nieuwe kijk op ethiek, nieuwe skill sets en good governance. Aan de hand van verschillende bouwstenen die we nodig hebben voor een succesvolle digitalisatie, neemt Bas ons mee in zijn kijk op de toekomst en ‘the Internet of Everything’.


Spreker 3: Bonding, in a heartbeat (Jody van den Tillaart)
Wat als je baby’s – zowel prematuur als op tijd geboren – het veilige gevoel van de geur, hartslag en warmte van een ouder kunt geven als ouders even niet in de buurt (kunnen) zijn? Hugsy is een (Eindhovens) slim dekentje dat de belangrijkste kenmerken combineert van een ouder. Deze eerste versie van het (nu nog MVP) product maakt (intern)nationaal al veel los: designprijzen, start-up prijzen, funding en media-aandacht. Jody (Hugsy) vertelt je meer over de doorontwikkeling van Hugsy (en de mogelijke IoT functionaliteiten), hoe ze als start-up omgaan met marketing en wat de kracht is van tech-producten in een zorg-context. 


Er zijn maar 200 kaarten, meld je snel aan!
Er zijn 200 kaarten: reserveer dus snel een plek. (Geen plek meer? Schrijf je in voor de wachtlijst!)

Na het inhoudelijke deel organiseren wij een gezellige borrel met een gratis drankje.

Programma 
18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: start programma
20.30 - 22.00 uur: borrel, napraten en netwerken

Mis het niet & reserveer snel je ticket. Tot woensdag 30 augustus!

Heb je vragen over Digital Wednesday #7 - Digital & IoT? Neem contact op met Digital Wednesday
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven
Nederland

Woensdag 30 augustus 2017 van 18:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Digital Wednesday

"We willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke netwerk van digital marketing professionals in regio Brainport vergroten."

Eindhoven is een grote bron van innovatie en digital business is de toekomst, deze twee dingen brengen we bij elkaar voor digital marketingprofessionals. Voor digital Informatie, Inspiratie en innovatie.

Vanaf januari 2017 organiseren we elke laatste woensdag van de maand hét moment om kennis te delen, kennis te updaten, te netwerken en ideeën op te doen voor je werk of merk. Waarbij wij je filter zijn voor dat wat relevant, interessant, inspirerend, innovatief en van hoge kwaliteit is. Meet your personal filter. DIGITAL WEDNESDAY: je maandelijkse dosis digital.

Digital Wednesday wordt mede mogelijk gemaakt door:

Founding partners

Sponsors

Met speciale dank aan:

  Contact opnemen met de organisator
Digital Wednesday #7 - Digital & IoT
Evenementen in Eindhoven Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.