Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Digital Wednesday #8 - Digital & B2B

Digital Wednesday

Woensdag 27 september 2017 van 18:30 tot 22:00 (CEST)

Digital Wednesday #8 - Digital & B2B

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Ticket, incl. 1 consumptiebon
Dit zijn de reguliere tickets voor Digital Wednesday bezoekers
42 Tickets 3d 16u 41m Gratis  
Tickets Founding Members, incl. 1 consumptiebon
Tickets voor persoonlijk genodigden door Philips Lighting, DLL, Valtech, NewPeople, ReplaceDirect en Lubbers De Jong. Incl. 1 consumptiebon.
19 Tickets 3d 16u 41m Gratis  

Deel Digital Wednesday #8 - Digital & B2B

Evenementgegevens

Digital marketing is al lang geïntegreerd in alle marketingplannen van zowel B2C als B2B merken. Toch worstelen veel B2B bedrijven nog met de juiste aanpak. Hoe verhoudt (digital) marketing zich tot de salesorganisatie en is B2B digital marketing wel zo anders dan B2C digital marketing? In deze achtste editie van Digital Wednesday hebben we het daarom over Digital & B2B

Spreker 1: Technische onderdelen en gereedschappen niet sexy? Absoluut wel! (Paul Kerssens van Zamro) De markt voor technisch onderdelen en gereedschappen voor het onderhoud van machines is een traditionele markt. Maar in Europa wel 125 miljard Euro groot en tegelijkertijd extreem gefragmenteerd en online nog in een premature fase. Kortom, de hoogste tijd voor digitale disruptie. Paul neemt u mee in een spannend verhaal waarin deze online start-up, gewapend met B2C-commerce expertise en veel B2B elementen, het koopgedrag veranderde.

Spreker 2: Hoe werd Bidfood één van de grootste B2B webshops van Nederland? (Niek Sanders van Bidfood) Bij Bidfood (voorheen Deli XL) is E-commerce in korte tijd volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Digitaal is het nieuwe normaal. Met dat uitgangspunt is Bidfood uitgegroeid tot een platform waar klanten naast het plaatsen van bestellingen ook volop inspiratie en een complete shop experience kunnen beleven. Hiermee heeft Deli XL de belangrijkste activiteiten van een horecagroothandel online weten te brengen. Klanten worden op basis van data op grote schaal maar toch persoonlijk én op relevante momenten benaderd. Niek vertelt hierover tijdens deze achtse edite van Digital Wednesday.

Spreker 3 en 4: B2C tactieken passen ook binnen een B2B digitale strategie! (Sander Bartmann & Bas van Harten)

Sander (DSM) en Bas (Valtech) vertellen samen hoe DSM een B2C tactiek wist in te zetten voor dit op en top B2B merk. DSM heeft als doelstelling klantcontact te intensiveren en het aantal conversies te verhogen. Samen met Valtech is er een strategie ontwikkeld waarin alle paid, owned en earned kanalen gezamenlijk zorgen voor een optimale beheersing van alle touch points. Dit zorgt ervoor dat ze bij dit B2B bedrijf B2C digital marketing tactieken zoals storytelling (d.m.v. photo & video), doelgroep segmentatie, personalisatie en micro-moment marketing toepassen. Nieuwschierig? Meld je direct aan!


Er zijn maar 200 kaarten, meld je snel aan!
Er zijn 200 kaarten: reserveer dus snel een plek. (Geen plek meer? Schrijf je in voor de wachtlijst!)

Na het inhoudelijke deel organiseren wij een gezellige borrel met een gratis drankje.

Programma 
18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: start programma
20.30 - 22.00 uur: borrel, napraten en netwerken

Mis het niet & reserveer snel je ticket. Tot woensdag 27 september

Heb je vragen over Digital Wednesday #8 - Digital & B2B? Neem contact op met Digital Wednesday
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven
Nederland

Woensdag 27 september 2017 van 18:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Digital Wednesday

"We willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke netwerk van digital marketing professionals in regio Brainport vergroten."

 

Eindhoven is een grote bron van innovatie en digital business is de toekomst, deze twee dingen brengen we bij elkaar voor digital marketingprofessionals. Voor digital Informatie, Inspiratie en innovatie.

 

Vanaf januari 2017 organiseren we elke laatste woensdag van de maand hét moment om kennis te delen, kennis te updaten, te netwerken en ideeën op te doen voor je werk of merk. Waarbij wij je filter zijn voor dat wat relevant, interessant, inspirerend, innovatief en van hoge kwaliteit is. Meet your personal filter. DIGITAL WEDNESDAY: je maandelijkse dosis digital.

 

Digital Wednesday wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Sponsors

OpenWebCast.nl
IGLUU Eindhoven - Werken, vergaderen en evenementen organiseren
Neem contact op met ons

 

Founding partners

DLL Financial Solutions Partner
Lubbers De Jong
Newpeople
Philips Lighting
ReplaceDirect
Valtech

 

Met speciale dank aan:

Flavory ink
Medialoog
MetMaartje
Onedaycompany
Raoul Hollants Photography

  Contact opnemen met de organisator
Digital Wednesday #8 - Digital & B2B
Evenementen in Eindhoven Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.